5. heinäkuu 2011 03:21 kategoriassa Yhtiöuutiset

Nordmania jo satamakoneisiinkin

Nokian Nordman-rengasvalikoima laajeni kesän kynnyksellä. Markkinoille lanseerattiin satamatyökoneisiin sopivia rengasmalleja. Myös maanalaisiin kaivoskuormaajiin sopiva Nordman-tuote on tulossa myyntiin.

Jämäkkä Nokian Nordman Harbour -rengas on konttikurottajiin, vastapainotrukkeihin ja RTG-nostureihin suunniteltu ristikudosrakenteinen rengas. Nordman RTG -uutuuden rakenne ja pintamalli on optimoitu nimenomaan RTG-satamanostureita varten.
 
Nordman-tuoteperheen kehitystyö aloitettiin jo muutama vuosi sitten. Nokian Raskaat Renkaat halusi tuoda markkinoille hinta–laatusuhteeltaan erinomaisen rengasvaihtoehdon, joka ei sisällä aivan kaikkia premium-renkaiden huippuominaisuuksia.
 
– Vastasimme asiakkaiden toiveisiin kehittämällä ensin Nordman-metsäkonerenkaan. Toimme sen markkinoille viime vuonna. Kyseessä on hyvä ja toimiva erikoistuote, Nokian Raskaiden Renkaiden myynti- ja markkinointipäällikkö vesa Sampakoski sanoo.
 
– Nokian Nordman -tuotesarja soveltuu mainiosti jälkiasennukseen esimerkiksi peruskunnostettaviin koneisiin. Moni ostaa sitä jo ykkösrenkaaksikin. Luotettavuus on tietenkin avainsana. Asiakas saa sen, mitä hän odottaakin.
 
Suuri osa Nordman-valikoimasta on tarkoitettu samantyyppisiin koneisiin kuin premium-mallistokin. Lisäksi on suunnitteilla Nordman-rengasmalleja, jotka laajentavat jo olemassa olevaa tuoteperhettä kokonaan uusiin käyttökohteisiin.
 
Nokian Nordman Harbour
- Vakaa ja tukeva ristikudosrakenne
- Hyvä hinta–laatu-suhde
- Käyttökohteena konttikurottajat, vastapainotrukit ja RTG-nosturit
 
Nokian Nordman RTG
- Kulutuspinnan pyöreys tekee massiivisen koneen pyörän käännöstä helpompaa
- Hyvä hinta–laatu-suhde
- Käyttökohteena RTG-nosturit