16. helmikuu 2015 15:00 kategoriassa Pörssitiedotteet

Nokian Renkaat Oyj Pörssitiedote 16.2.2015 klo 15

Nokian WR- talvirengasperhe kasvaa ja uudistuu:
Uudet talvituotteet parantavat kilpailukykyä Keski-Euroopassa

Nokian Renkaiden Keski-Euroopan vaihteleviin talvikeleihin räätälöimä tuotevalikoima kasvaa viidellä uudella tuotteella. Uusi Nokian WR D4 -henkilöautonrengas, monipuoliseen pakettiautokäyttöön suunnattu Nokian WR C3 ja All-Weather -konseptia edustava Nokian Weatherproof -tuoteperhe vahvistavat maailman pohjoisimman rengasvalmistajan kilpailukykyä erityisesti Keski-Euroopassa.

Keski-Eurooppa on maailman suurin talvirenkaiden markkina-alue. Vuonna 2014 talvirenkaita myytiin noin 70 miljoonaa ja talvirengassegmentti kasvaa kokonaismarkkinoita nopeammin. Rengasmarkkinoiden laajentuessa ja talvirengaslainsäädännön yleistyessä Keski-Euroopasta on tullut yksi Nokian Renkaiden tärkeimmistä kasvualueista.

Kaksi ainutlaatuista tuotekonseptia

Uusi Nokian WR D4 on henkilöautojen premium-talvirengas, jonka ensiluokkainen märkäpito on EU-rengasmerkinnän ehdotonta huippua, A- ja B-luokkaa. Täysiverinen talvirengas edustaa täysin uutta sukupolvea, joka seuraa automedioiden vertailutestien moninkertaista voittajaa Nokian WR D3:a.

Nokian Weatherproof -tuoteperheen myötä Nokian Renkaat tuo oman All-Weather -konseptinsa laajasti myös Euroopan markkinoille. Konseptin ytimessä on tarjota toimiva ympärivuotinen ratkaisu autoilijalle, joka haluaa välttää sesonkeihin liittyvät renkaanvaihdot, mutta joka kaipaa alan parasta turvaa lumen, loskan ja sateen liukastamille teille vuoden jokaisena päivänä. Nokian Weatherproofin laaja ja moderni kokovalikoima soveltuu sekä henkilö-, SUV- ja pakettiautoihin.

Nokian Renkaat esittelee Keski-Eurooppaan kehitetyt uutuustuotteet lähiviikkoina tärkeimmille sidosryhmilleen. Tarkat tuotetiedot julkaistaan keskiviikkona 25. helmikuuta. Uusi tuotevalikoima on kokonaisuudessaan kuluttajien saatavilla syksyllä 2015.

Nokian Renkaat Oyj
Antti-Jussi Tähtinen
Markkinointi- ja viestintäjohtaja
Puh. 010 401 7940
antti-jussi.tahtinen(at)nokiantyres.com

Jakelu: NASDAQ OMX, media ja www.nokiantyres.com