5. helmikuu 2002 13:59 kategoriassa Pörssitiedotteet
Nokian Renkaat Oyj Lehdistötiedote 5.2.2002 klo 15.30 1/1

NOKIAN RENKAILTA UUSI NOPEAN AJON TALVIRENGAS


Nokian Renkaat tuo markkinoille uuden talvirenkaan, Nokian WR:n, joka ilmentää pohjoismaisen rengastehtaan osaamista suorituskykyisten talvirenkaiden tuotealueella. Nokian WR on suunniteltu erityisesti keskieurooppalaisen autoilijan tarpeisiin ja ns. all weather plus -kategorian tuotteena myös Pohjois-Amerikan markkinoille. Tuotetta valmistetaan T-, H- ja V- ja W-nopeusluokkiin eli segmentteihin, jotka kasvavat rengasmarkkinoilla selvästi alan yleistä kasvua voimakkaammin.

Kokovalikoima kattaa Euroopan ja USA:n yleisimmät rengaskoot. Nokian WR:n yksi koko (235/50 R 18 W) on tarkoitettu huippunopeaan ajoon (270 km/h) ja se on maailman nopein talvirengas. Tuotteet tulevat kuluttajamyyntiin syksyllä 2002.

Nokian WR soveltuu nopeaan ajoon ja vaihteleviin talvioloihin. Tuotteen suunnittelussa painotettiin renkaan käsiteltävyyttä ja märkäpito-ominaisuuksia. Nokian WR:n kulutuspinnassa on käytetty uutta täyssilicasekoitusta, joka lisää olennaisesti
renkaan märkäpitoa ja kulumiskestoa.

Uutuustuote korvaa Nokian NRW -talvirenkaan, joka menestyi erinomaisesti merkittävien saksalaislehtien julkaisemissa vertailutesteissä syksyllä 2001.

Nokian Renkaat Oyj


Raila Hietala-Hellman
viestintäjohtaja

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Kim Gran, puh. (03) 340 7336.

Jakelu: HEX ja keskeiset tiedotusvälineet