Nokian Renkaat vahvistaa Keski-Euroopan myyntitoimintojaan

6. helmikuu 2007 09:26 kategoriassa Pörssitiedotteet
Nokian Renkaat Oyj
Lehdistötiedote 6.2.2007

Nokian Renkaat vahvistaa Keski-Euroopan myyntitoimintojaan

Nokian Renkaat uudistaa ja vahvistaa Keski- ja Itä-Euroopan toimintaansa
keskittämällä myynti- ja asiakaspalvelua ohjaavan yksikön Prahaan, Tšekin tasavaltaan.
Keski-Euroopan myynti- ja logistiikkakeskuksen toimintaa vahvistavat eri maissa toimivat myyntiyhtiöt alueellisine myyjäorganisaatioineen. Uusi toimintamalli parantaa asiakaspalvelua ja tehostaa myynnin tukitoimintoja.

Järjestämällä myyntitoimintonsa uudella tavalla Nokian Renkaat tähtää entistä parempaan asiakaspalveluun sekä tehokkaampaan logistiikkaan. Keski-Euroopan myyntiä ja jakelua johdetaan jatkossa pääosin keskitetysti. Saksan, Sveitsin ja Tšekin myyntiyhtiöt jatkavat toimintaansa ja huolehtivat alueensa asiakkaista Prahan-yksikkö tukenaan.

- Markkinoiden tarkka ja syvällinen tuntemus on tarpeen tiukentuvassa kilpailussa. Uusi toimintatapa antaa meille entistä paremmat mahdollisuudet ymmärtää ja toteuttaa asiakkaiden toiveita. Joustava ja nopea palvelu ja toimitusvarmuuden lisääminen kuuluvat keskeisiin tavoitteisiimme, Nokian Renkaiden myynti- ja logistiikkajohtaja Kari-Pekka Laaksonen tähdentää.

Keskitettyä myyntiorganisaatiomallia täydentää Nokian Renkaiden logistiikkakeskus, joka sijaitsee Tšekin Ejpovicessa, keskellä Eurooppaa. Varaston ihanteellinen sijainti tehostaa rengastoimituksia ja parantaa alueen asiakkaiden palvelemista.

Prahassa Nokian Renkaiden liiketoimintoja johtaa Dieter Köppner, joka vastasi aiemmin Saksan myyntiyhtiöstä. Liiketoiminnan kehityspäälliköksi on nimitetty Keski-Euroopan vientipäällikkönä toiminut Teemu Tirronen. Roman Plachy toimii operations managerina.

Lisätietoja: Nokian Renkaat Oyj
Myynti- ja logistiikkajohtaja Kari-Pekka Laaksonen, puh. +358 3 340 7149