8. marraskuu 2018 09:00 kategorioissa Tuoteuutiset, Yhtiöuutiset

Nokian Renkaat tuo maatalouskonemessuille uutta tehokkuutta urakointiin

MaatalousKonemessut 2018 kokoaa yli 200 konealan yritystä uuteen Suomen suurimpaan alan sisätapahtumaan Helsingin Messukeskukseen. 15.–17. marraskuuta järjestettävässä tapahtumassa nähdään myös laaja kattaus Nokian Renkaiden tuotteita, joilla pohjoismainen urakoitsija vastaa työn ja vuodenaikojen haasteisiin.

Niin maatalous- kuin muukin koneurakointi kokee muutoksia. Tehokkaampi työ vaatii suurempia tehoja, painavampia koneita ja suurempia lasteja. Myös nopeat maantiesiirtymät ovat entistä suuremmassa roolissa, samoin kuin maaperän suojaaminen vaurioilta. Nokian Renkaat pyrkii uusilla tuotteillaan parantamaan työn tehokkuutta, kilpailukykyä ja turvallisuutta varsinkin ääriolosuhteissa.

MaatalousKonemessujen osastolla 6D1 on esillä erikoisrenkaiden asiantuntijan ratkaisuja, jotka tuovat mielenrauhaa niin traktorien, peräkärryjen kuin kaivinkoneidenkin käyttöön:

Nokian Tractor King

Aiemmin tänä vuonna esitelty Nokian Tractor King on urakointia mullistava traktorin rengas. Se on rakenteeltaan täysiverinen maansiirtorengas, minkä ansiosta kestävyys ja kantokyky ovat omaa luokkaansa vaativimmissakin metsä-, maansiirto- ja tienrakennustöissä. Lisättyjen vetävien särmien ansiosta myös vetokyky on harvinaisen hyvä. Nokian Tractor King laajentaa käsityksiä siitä, mihin traktorilla voi mennä.

Nokian Tractor King on myös palkittu MaatalousKonemessujen yhteydessä järjestetyssä uutuustuotekilpailussa hopeamitalilla. Kilpailuun ilmoitettiin yhteensä lähes 80 tuotetta. Maatalouskone-uutuuksia arvostelleen raadin tärkeimpiä kriteerejä ovat olleet tuotteen merkitys maataloudelle, vaikutus kannattavuuteen ja prosessiin, ympäristöystävällisyys, energiatehokkuus sekä vaikutus työmäärään ja turvallisuuteen. Palkittu uutuustuote on voinut olla myös toiminnallisuus, jonka soveltaminen tuo huomattavaa parannusta olemassa olevaan tuotteeseen tai palveluun. Alan medioiden toimittajista koostuva raati valitsi kilpailuun ilmoitettujen uutuus-tuotteiden joukosta yhteensä kymmenen kulta- ja hopeamitalia, sekä jakoi kunniamainintoja. Tule katsomaan maataloustyössä ylivertaista uutuusrengastamme!

Nokian Renkaat tuo maatalouskonemessuille uutta tehokkuutta urakointiin

Nokian Ground Kare

Nokian Renkaiden uutuus on kaivinkonerengas, joka tarjoaa tämän päivän urakoinnissa vaadittavia ominaisuuksia niin pellolle kuin tien päällekin. Tuoteperheeseen kuuluu myös ratatyöskentelyyn ja -kunnossapitoon suunniteltu erikoisrengas. Syksyllä 2019 kaupoista löytyvät renkaat tarjoavat hyvin puhdistuvalla kuviollaan pitoa pehmeässä maastossa, mutta tiheä pintakuvio mahdollistaa myös sujuvan maantieajon.

Nokian Hakkapeliitta Loader

Ensimmäinen pyöräkuormaajan talvirengas nostaa talvipidon uudelle tasolle. Materiaalin pitää liikkua ja lumen pysyä poissa ympäri vuorokauden lentoasemilla, satamissa, tehtaissa ja varastopihoilla. Nokian Hakkapeliitta Loader tuo työhön vauhtia ja varmuutta, se voidaan nastoittaa ja se kestää myös kesäkäyttöä.

Nokian Hakkapeliitta TRI ja Nokian TRI 2

Palakuvioiset työkoneiden renkaat toimivat ympäri vuoden ja loistavat talviurakoinnissa. Maatalouden, tieinfrastruktuurin hoidon ja rakentamisen työt saavat taattua varmuutta ja nopeutta näillä erittäin pitävillä ja kovaakin käyttöä kestävillä erikoisrenkailla.

Nokian Country King ja Nokian CT

Järeät flotation-renkaat peräkärryihin kantavat suuriakin kuormia vakaasti niin pehmeällä kuin kovallakin alustalla. Hyvät maantieominaisuudet mahdollistavat nopean maantiesiirtoajon ja palapintojen erinomainen kulutuskestävyys sekä viillon- ja pistonkesto tarjoavat monta vuotta huoletonta käyttöä maansiirtoajossa ja muissa vaativissa töissä.

Nokian ELS Radial

Jos työtä tehdään erityisesti pellolla, on suurella ilmatilalla varustettu flotation-vyörengas Nokian ELS oikea valinta maantiivistymisen lieventämiseksi. Nokian ELS –renkaan pinta tarjoaa hyvää pitoa ja liikkuvuutta pehmeälläkin pellolla ja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi lietevaunukäyttöön. Renkaan kulutuspintana on maantieajossa kestävä erikoiskumiseos.

Tavoitteena mielenrauha

Nokian Renkaiden mielestä tehokkaan urakoinnin pitää olla myös mukavaa, ympäristöystävällistä ja turvallista. Siksi kaikkien renkaidemme ominaisuudet on hiottu käyttökohteen vaatimukset ja pohjoisen olosuhteet mielessä. Jos laadukkaiden renkaiden avulla myös vuoden hankalimmat työpäivät sujuvat turvallisesti, olemme onnistuneet tavoitteessamme luoda mielenrauhaa uusimman rengasteknologian avulla.

Tietoa Nokian Renkaista

Nokian Renkaat on maailman pohjoisin rengasvalmistaja ja yksi alansa vastuullisimmista yrityksistä.  Tarjoamme mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa kehittämällä laadukkaita, turvallisia ja ympäristöystävällisiä renkaita henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin.  Erityisen tunnettuja olemme haastaviin olosuhteisiin suunnitelluista innovatiivista talvirenkaista.  Konserniimme kuuluu myös autonhuoltoon ja rengaspalveluihin erikoistunut Vianor-ketju.  Vuonna 2017 yhtiömme liikevaihto oli noin 1,6 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 4 600.  Nokian Renkaiden osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä Lisätietoja: www.nokianrenkaat.fi

Lisätietoja ja valokuvia:

Nokian Tractor King valokuvat: www.nokiantyres.com/tractorkingPR   

Nokian Tractor King kampanjasivusto: www.nokiantyres.com/tractorking

Yrityksen sivusto: www.nokianraskaatrenkaat.fi

Lisätietoja:

Toni Silfverberg, myynti- ja markkinointijohtaja, Nokian Raskaat Renkaat Oy toni.silfverberg@nokiantyres.com, puh. 010 401 7854