4. kesäkuu 2018 10:00 kategoriassa Pörssitiedotteet

Nokian Renkaat Oyj: Teemu Kangas-Kärki nimitetty talous- ja rahoitusjohtajaksi (CFO), Jukka Kasi tuotteista ja teknologiasta vastaavaksi johtajaksi

Nokian Renkaat Oyj Pörssitiedote 4.6.2018 klo 10.00 

Teemu Kangas-Kärki (KTM) on nimitetty Nokian Renkaiden talous- ja rahoitusjohtajaksi (CFO). Hän aloittaa tehtävässä 16.7.2018. Kangas-Kärki on toiminut laaja-alaisesti liiketoiminta- ja talousjohdon kansainvälisissä tehtävissä vuodesta 1992, viimeksi Fiskars Oyj:ssä. Lisäksi Nokian Renkaat on nimittänyt Jukka Kasin (DI) tuotteista ja teknologiasta vastaavaksi johtajaksi. Jukka Kasi aloittaa tehtävässä 1.10.2018. Sekä Kangas-Kärjestä että Kasista tulee Nokian Renkaiden johtoryhmän jäseniä, ja he raportoivat toimitusjohtaja Hille Korhoselle.

– Teemu Kangas-Kärjellä on vahva tausta CFO:na, ja hänen talousosaamisensa sekä kuluttajatuote- ja vähittäismyynnin kokemuksensa tulevat olemaan hyvin tärkeitä, kun tavoitteenamme on kaksinkertaistaa Pohjois-Amerikan liiketoiminta ja kasvattaa Keski-Euroopan liiketoimintaa 50 prosentilla seuraavien viiden vuoden aikana, ja samalla haluamme varmistaa jatkossakin markkinajohtajuuden Pohjoismaissa ja Venäjällä, sanoo Nokian Renkaiden toimitusjohtaja Hille Korhonen.  

Jukka Kasi tulee olemaan vastuussa Nokian Renkaiden globaalista tuotejohtamisesta sekä tutkimuksesta ja tuotekehityksestä. Kasilla on laaja kokemus tutkimuksesta, tuotekehityksestä ja tuotejohtamisesta useissa yhtiöissä. Hän siirtyy Nokian Renkaiden palvelukseen Danfoss Drivesistä, missä hän toimii tuotteista ja segmenteistä vastaavana johtajana.

– Olemme iloisia saadessamme Jukan mukaan Nokian Renkaiden tiimiin. Hänellä on vahva kokemus tuotejohtamisesta, operaatioista sekä tutkimuksesta ja tuotekehityksestä globaalissa teollisuudessa. Haluamme varmistaa, että Nokian Renkaat on jatkossakin innovaatiojohtaja tuotteissa ja palveluissa, sanoo Hille Korhonen.

Teemu Kangas-Kärjen ja Jukka Kasin kuvat ja ansioluettelot ovat saatavilla osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/yritys/sijoittajat/hallinto-ja-ohjausjarjestelma/konsernin-johtoryhma/

Nokian Renkaat Oyj

Päivi Antola
Viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja

Lisätietoja: Hille Korhonen, toimitusjohtaja, puh. 010 401 7733

Jakelu: Nasdaq Helsinki Oy, media ja www.nokianrenkaat.fi