5. lokakuu 2017 14:00 kategoriassa Yhtiöuutiset

Nokian Renkaat jatkaa suunnistuksen maailmanmestaruuskilpailuiden nimisponsorina

International Orienteering Federation’s (IOF)Nokian Renkaat jatkaa suunnistuksen maailmanmestaruuskilpailuiden nimisponsorina. Uusi monivuotinen sopimus on jatkoa yhteistyölle kansainvälisen suunnistusliitto International Orienteering Federationin (IOF) kanssa. Yhteistyö alkoi vuonna 2016 ja jatkui myös vuonna 2017. 

Nokian Renkaat jatkaa suunnistuksen maailmanmestaruuskilpailuiden nimisponsorina

Maailman pohjoisin rengasvalmistaja on haastavan maaston ja muuttuvien sääolosuhteiden asiantuntija. Pohjoismaiset arvot sekä halu olla kestävän kehityksen pioneeri näkyvät yrityksen turvallisissa ja ympäristöystävällisissä tuotteissa. Tämä on yksi syy miksi kumppanuus IOF:n kanssa on Nokian Renkaille erittäin sopiva.  

– Kiinnostuksemme suunnistukseen perustuu siihen, että yhtiönä jaamme samaa arvopohjaa sekä kansainvälisen suunnistusyhteisön että koko lajin kanssa, toteaa Nokian Renkaiden markkinointi- ja viestintäjohtaja Antti-Jussi Tähtinen.

– Suunnistuksen maailmanmestaruuskilpailut ja muut suunnistustapahtumat kuten maailmancup ja kansainvälinen suunnistuspäivä antavat meille erinomaisen väylän markkinoida Nokian Renkaiden brändiä, ja näemme kiehtovia mahdollisuuksia kehityshankkeisiin tämän ulkoilua ja seikkailua edistävän lajin parissa. 

Uuden sopimuksen päätarkoitus on tuoda Nokian Renkaille näkyvyyttä suunnistuksen maailmanmestaruuskilpailuiden nimisponsorina ja IOF:n pääyhteistyökumppanina. Sopimus myös laajentaa yhteistyötä Nokian Renkaiden osallistumisesta IOF:n kehittämään maailman suunnistuspäivään sekä muihin IOF:n tapahtumiin, kuten suunnistuksen maailmancupiin. 

- Olemme todella iloisia, että Nokian Renkaat jatkaa suunnistuksen maailmanmestaruuskilpailuiden nimikumppanina, sanoo IOF:n toimitusjohtaja Tom Hollowell. – Olimme jo varhaisessa vaiheessa yhtä mieltä siitä, että yhteistyö on tuottanut lisäarvoa ensimmäisen kahden vuoden aikana, ja Nokian Renkaat halusi jatkaa sitä. Keskusteluissamme olemme tunnistaneet useita alueita, joilla yhteistyötämme voidaan kehittää ja parantaa entisestään. 

Vuonna 2018 Nokian Tyres World Orienteering Championships järjestetään Latvian Riikassa ja Siguldassa 4.-11.8.2018. 

International Orienteering Federation’s (IOF)

Lisätietoa: www.nokianrenkaat.fi  

Lisätietoa:  

Markkinointi- ja viestintäjohtaja Antti-Jussi Tähtinen, Nokian Renkaat Oyj
[email protected], puh. 010 401 7940  

Tom Hollowell, CEO, International Orienteering Federation
[email protected], puh. +46 70 314 74 33