6. marraskuu 2007 08:43 kategoriassa Yhtiöuutiset

Nokian Raskaat Renkaat vahvasti esillä Agritechnica 2007 -messuilla

Maailman suurimmat maatalouskonemessut järjestetään Hannoverissa 13.-17.11.(ennakkopäivät 11.-12.11.)

Kahden vuoden välein järjestettävän näyttelyn tarjonta ja laajuus on huikea. Maatalouskoneiden ja laitteiden kansainvälisessä suurtapahtumassa on mukana yhteensä 2 111 näytteilleasettajaa 36 eri maasta. Tämän vuoden näyttelyn teemana on uudet keksinnöt.

Monipuolisten maatalouskonerenkaiden kokovalikoima täydentyy

Agritechnica 2007 -näyttelyssä Nokian Raskaat Renkaat esittelee erityisesti tieajoon kehitetyn Nokian Country King –perävaununrenkaan laajennetun kokovalikoiman. Myös jo pidempään markkinoilla olleen Nokian ELS Radialin kokovalikoima täydentyy.

Nokian Raskaiden Renkaiden maine palakuvioisten traktorinrenkaiden valmistajana on legendaarinen. Nokian TRI 2 on tuttuakin tutumpi näky tien- ja ympäristönhoidon koneissa Pohjoismaissa, Keski-Euroopassa ja isojen mertenkin takana. Parin viime vuoden aikana renkaan käyttö myös modernin maatalouden yleisrenkaana on kasvanut voimakkaasti. Myös Nokian TRI 2:n kokovalikoimaa on jatkuvasti kasvatettu.

Nokian Forest Riderin uutuuskoko

Nokian Raskaiden Renkaiden suurin tuotealue on ammattikäyttöön suunnitellut metsäkoneenrenkaat. Vuosi sitten toimme markkinoille Nokian Forest Riderin, maailman ensimmäisen toimivan vyörenkaan CTL-koneisiin. Hannoverissa Nokian Raskaiden Renkaiden osastolla on esillä Nokian Forest Riderin uutuuskoko.

Nokian Raskaiden Renkaiden messuosaston löydät hallista 12, paikasta 12B11.

Lisätiedot Agritechnica 2007 -näyttelystä: www.agritechnica.com