28. elokuu 2012 07:17 kategoriassa Yhtiöuutiset

Nokian Raskaat Renkaat julkistaa Metsärengaskisan voittajan FinnMETKOSSA perjantaina 31.8. klo 12

Nokian Raskaat Renkaat etsi kevään ja kesän 2012 aikana aktiivikäytössä ollutta metsäkonetta, johon asennetuilla Nokia(n) metsäkonerenkailla on takanaan eniten aktiivisia käyttötunteja.

Metsärengaskisan voittajat julkistetaan perjantaina 31.8. kello 12 Jämsässä järjestettävässä Suomen suurimmassa konealan erikoistapahtumassa FinnMETKOSSA. Tule kuulemaan kisan tulokset Nokian Raskaiden Renkaiden messuosastolle Puistometsään osoitteeseen 540.
 
Kilpailun tarkoituksena oli paitsi etsiä eniten käyttötunteja kerännyt rengas, myös saada kokoon vinkkejä käyttötavoista, joilla saavutetaan renkaalle optimaaliset käyttötunnit. Kilpailuun osallistuneet jakoivat parhaita käytäntöjään ja kokemuksiaan esimerkiksi renkaiden, telojen, ketjujen ja paineiden yhdistelmistä.
 
Parhaiten sijoittuneiden kilpailijoiden lisäksi kilpailijoita voidaan palkita kunniamaininnoin hyvästä syystä, esimerkiksi arvokkaiden käytännön vinkkien tai mielenkiintoisten kokemusten jakamisesta.
 
Nokian Raskaiden Renkaiden messuosastolla kaikilla kiinnostuneilla on myös koko messujen ajan 30.8 – 1.9.2012 mahdollisuus tutustua maailman vahvimpiin ja edistyksellisimpiin erikoisrenkaisiin sekä kuulla uusista ratkaisuista. Samalla voi katsastaa henkilö- ja kuorma-autonrenkaiden tuoteuutuudet.
 
Lisätietoja:
 
Perttu Mäkinen, Markkinointipäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat Oy
puh. 010 401 7172, perttu.makinen(at)nokiantyres.com
 
Jouni Hietamäki, Tekninen asiakaspalvelu
puh. 010 401 7661, jouni.hietamaki(at)nokiantyres.com