2. kesäkuu 2014 05:26 kategoriassa Tuoteuutiset

Nokian Noktop 86 -vetopinta – Vakaata käyttövarmuutta vaativiin off-road olosuhteisiin

Nokian Noktop 86 -vetopinta

Nokian Noktop 86 -vetopinta tarjoaa vakaata käyttövarmuutta vaativaan maansiirtokäyttöön. Nokian Raskaat Renkaat tuo nyt markkinoille uudet leveydet tähän vaikeissakin olosuhteissa luotettavasti toimivaan tuotteeseen. Tämän jälkeen Nokian Noktop 86:n kokovalikoima kattaa hyvin kokoluokkien 315/80R22.5 ja 13R22.5 rungot.

Nokian Raskaiden Renkaiden kehittämän erikoiskumiseoksen ansiosta Nokian Noktop 86 -vetopinnan piston- ja viillonkestävyys ovat erinomaisia ankarissa olosuhteissa erityisesti kaivoksissa ja maansiirtotyömailla, joissa työskentelyalustana on aina haasteellinen louhittu kivi.

”Esimerkiksi viiltävän kova kaivosmaailma vaatii renkailta erityisen paljon, sillä kulkuväylät ovat hankalia. Ahtaissa tunneleissa esteitä ei aina ole mahdollista väistää. Nokian Noktop 86 -vetopinta onkin suunniteltu erityisesti haastaviin urakointikohteisiin.”, kertoo Nokian kuorma-autonrenkaiden tuotepäällikkö Teppo Siltanen.

Nokian Raskaat Renkaat on yksi maailman johtavia erikoisrenkaiden valmistajia, ja tätä kautta löytyy osaamista ja ymmärrystä kaivosolosuhteiden vaatimuksista. Tätä osaamista on nyt hyödynnetty Nokian Noktop 86 -vetopinnan suunnittelussa. Pinta on suunniteltu lyhyille siirtomatkoille ja erityisesti off-road käyttöön erikoisajoneuvoihin. Pinnan isopalainen pintakuvio ja leveät urat varmistavat hyvän puhdistuvuuden ja pidon.

Nokian Noktop -pinnoitteet kestävät ja pitävät

Nokian Raskaat Renkaat on Pohjoismaiden suurin pinnoitevalmistaja. Nokian Noktop -pinnoitevalikoima suunnitellaan vaativiin oloihin ja sen tuotekehitystä ohjaavat maailman pohjoisimman rengastehtaan ainutlaatuinen talviosaaminen sekä kestävän turvallisuuden periaate. Nokian Noktop -tuotteet tutkitaan ja testataan huolellisesti. Tuloksena ovat erinomaisesti pitävät pinnoitteet, jotka rullaavat kevyesti, säästävät polttoainetta ja kestävät kovaa kulutusta.

Kuvia: www.nokiantyres.com/nokiannoktop86

Lisätietoja:

Nokian Raskaat Renkaat Oy Tuotepäällikkö, Kuorma-auton renkaat Teppo Siltanen p. 010 401 7709 teppo.siltanen(at)nokiantyres.com

Avainasiakaspäällikkö, Kuorma-auton renkaat Ari Maunula p. 010 401 7521 ari.maunula(at)nokiantyres.com