21. elokuu 2007 08:25 kategoriassa Yhtiöuutiset

Nokian Forest Riderin kokovalikoima laajenee

Nokian Raskaiden Renkaiden huipputuotteen, Nokian Forest Rider -metsäkonerenkaan, kokovalikoima täydentyy syyskuussa.

Nokian Raskaiden Renkaiden huipputuotteen, Nokian Forest Rider -metsäkonerenkaan, kokovalikoima täydentyy syyskuussa. Uusin koko on 600/55 R 26.5, joka soveltuu erityisesti keskikokoisiin tavaralajimenetelmän (cut to length –korjuumenetelmä) metsäkoneisiin. Syksyllä 2006 ensimmäistä kertaa esitelty Nokian Forest Rider on vakuuttanut vuoden aikana käyttäjänsä ainutlaatuisella kestävyydellä ja ensiluokkaisella vetokyvyllä. Vaativissa metsäolosuhteissa kuin kotonaan viihtyvästä renkaasta on aikaisemmin ollut saatavilla koko 710/45 R26.5.

Nokian Forest Rider soveltuu myös telakäyttöön

Vyörakenteinen Nokian Forest Rider on erityisesti suunniteltu käytettäväksi ilman teloja, mutta kevyesti rullaavaa rengasta on mahdollista käyttää myös telojen kanssa. Jämäkkä sivurakenne antaa vakuuttavan pidon, joka takaa voimakkaan vetokyvyn hankalassakin maastossa. Metsäkoneyrittäjiltä paljon myönteistä palautetta saanut Forest Rider puhdistuu erinomaisesti eikä riko maaperää kiperissäkään paikoissa.

Patentoitu sivupistosuoja Nokian Forest Riderin kestävyyden salaisuus

Nokian Forest Riderissa vyörakenteeseen on yhdistetty patentoitu sivupistosuoja. Sivupistosuoja tekee tuotteesta kestävän ja turvallisen haasteellisissa oloissa mahdollistaen kaikki vyörenkaan tuomat edut.

Ristikudosrenkaaseen verrattuna Nokian Forest Riderin veto- ja etenemiskyky on parempi ja vierintävastus alhaisempi. Alhaisen vierintävastuksen ansiosta rengas on myös polttoainetta säästävä valinta.

Kuormattaessa vakaudeltaan erinomainen rengas pitää koneen tukevasti alustassa. Työ käy tehokkaasti ja turvallisesti.

Huolellisella tuotekehityksellä ajomukavuutta ja vähemmän tärinää

Ripakuvion ja laajan kosketusalan ansiosta Nokian Forest Rider etenee tehokkaasti maastossa, mutta ei kavahda koviakaan alustoja, kuten maantietä. Kuljettajalle Nokian Raskaiden Renkaiden huolellinen tuotekehitys ja perusteellinen testaaminen tuntuu erityisesti tärinän vähenemisenä, mikä takaa miellyttävän ajotuntuman.

Kuten kaikki Nokian Raskaiden Renkaiden tuotteet, myös Nokian Forest Rider on valmistettu ilman haitallisia korkea-aromaattisia öljyjä. Kumisekoituksissa on käytetty pelkästään puhdistettuja, matala-aromaattisia öljyjä.