10. lokakuu 2018 11:00 kategorioissa Tuoteuutiset, Yhtiöuutiset

Nokian Armor Gard 2 -kaivinkonerengas saa uuden kokovaihtoehdon

Keväällä 2018 Nokian Renkaat esitteli uuden kaivinkonerenkaan, jonka ominaisuudet vastaavat erinomaisesti kaupungissa tehtävän kaivuutyön haasteisiin. Nyt Nokian Armor Gard 2 on asennettavissa entistä useampaan kaivinkoneeseen uuden 11.00-20-koon myötä.

Keväällä 2018 Nokian Renkaat esitteli uuden kaivinkonerenkaan, jonka ominaisuudet vastaavat erinomaisesti kaupungissa tehtävän kaivuutyön haasteisiin. Nyt Nokian Armor Gard 2 on asennettavissa entistä useampaan kaivinkoneeseen uuden 11.00-20-koon myötä.

Nokian Armor Gard 2

Uuden sukupolven premium-rengas Nokian Armor Gard 2 löysi tiensä Nokian Renkaiden tuotekehitystiimin pöydältä kauppoihin keväällä 2018. Uutuusrengasta suunnitellessa keskityttiin erityisesti kaupunkiympäristössä tapahtuvan kaivuutyön vaatimuksiin: vakauden ja tarkkuuden parantamiseen sekä ennennäkemättömään kulutuskestävyyteen pitkilläkin maantiesiirtymillä.

Käytäntö lunasti lupaukset

Tuotekehitystiimin työ täytti erinomaisesti sille asetetut vaatimukset. ”Nokian Armor Gard 2 on edeltäjäänsä 25 % jäykempi pystysuunnassa”, kertoo Nokian Renkaiden Off The Road (OTR) -renkaiden tuotepäällikkö Eva-Leena Varpe. ”Tämä antaa kaivuutöille vakautta ja mahdollistaa suuremman tarkkuuden, mikä on selvä etu rakennetussa ympäristössä työskenneltäessä.”

Kaupunkien työmailla ja niiden välisillä siirtymillä riittää myös kestopäällystettyjä teitä, jotka ovat olleet myrkkyä työkoneiden renkaille. Nokian Armor Gard 2 on valmiina tätäkin haastetta varten. ”Leveä kulutuspinta mahdollistaa pienemmän pintapaineen, jolloin rengas kuluu hitaammin”, Varpe selittää. ”Lisäsimme myös kulutuspintaan 12 % enemmän kumia edeltävään malliin verrattuna, jolloin kulutettavaakin piisaa enemmän.”

Etuja urakoitsijalle

Jokaista Nokian Renkaiden tuotejulkistusta edeltävät perusteelliset kokeilut todellisissa käyttöolosuhteissa. Nokian Armor Gard 2 -renkaat kaivinkoneeseensa asentaneet urakoitsijat ovat jo voineet todeta saman kuin koekäyttäjämme: kestopäällysteen lisäksi rengas etenee hyvin myös maastossa tukkeutumatta helposti. Lisäksi maantiesiirtymät ovat hiljaisempia ja mukavampia.

”Palaute kentältä on ollut hyvää”, iloitsee Nokian Renkaiden Varpe. ”On mukavaa olla kehittämässä rengasta, jonka ominaisuudet auttavat urakoitsijaa jokaisena työpäivänä.”

Nyt kaksi kokoa

Nokian Armor Gard 2 julkaistiin alun perin koossa 10.00-20. Uusi koko 11.00-20 mahdollistaa osaltaan sen, että yhä useampi urakoitsija voi parantaa kaivinkoneensa ominaisuuksia niin kaivuutyömaalla kuin maantielläkin.

Tietoa Nokian Renkaista

Nokian Renkaat on maailman pohjoisin rengasvalmistaja, joka edistää ja helpottaa turvallista liikkumista vaativissa olosuhteissa. Keskitymme ainoana rengasvalmistajana vaativien olojen tuotteisiin ja asiakastarpeisiin. Innovatiivisia renkaita henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin markkinoidaan pääosin alueilla, joissa on lunta, metsää ja vuodenaikojen vaihtelusta johtuvat vaativat ajo-olosuhteet. Kehitämme tuotteitamme tavoitteenamme kestävä turvallisuus ja ympäristöystävällisyys tuotteen koko elinkaaren ajan. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 noin 1,6 miljardia euroa ja henkilöstömäärä vuoden lopussa noin 4 600. Nokian Renkaiden osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Lisätietoja

www.nokiantyres.com/heavy

www.nokiantyres.com/armorgard2

Valokuvat ja lehdistömateriaali:

www.nokiantyres.com/armorgard2_materials

Lisätietoja:

Toni Silfverberg, Head of Sales & Marketing, Nokian Raskaat Renkaat Oy [email protected], puh. +358 10 401 7854

Tuomas Färlin, Business Line Director OTR, Nokian Raskaat Renkaat Oy [email protected], puh. +358 10 401 7819