25. elokuu 2022 10:00 kategoriassa Tuoteuutiset

Lähellä työn tekijöitä – Nokian Renkaat esittelee FinnMETKO 2022 -messuilla moneen taipuvaa ammattirenkaiden valikoimaansa

Peruttujen tapahtumien ja koronan tuomien erikoisjärjestelyjen jälkeen on hyvä palata sinne, missä Nokian Renkaat on alun perinkin luottamuksensa rakentanut – lähelle ihmisiä, jotka ansaitsevat elantonsa pelloilla, metsissä, maanteillä ja kaikkialla, missä raskaat renkaat pyörivät. FinnMETKO 2022 -tapahtumassa 1.–3. syyskuuta tapaat asiantuntijamme ja pääset tutustumaan kattavaan erikoisrenkaidemme valikoimaan.

Jämsässä joka toinen vuosi järjestettävä FinnMETKO on Suomen suurin ja tärkein raskaskonealan ammatti- ja myyntinäyttely. Siksi se onkin erinomainen läpileikkaus uusista tuulista ja paikka, jossa eri alojen ammattilaiset kohtaavat.

”Nokian Renkaiden toimintatapana on aina ollut oppia tuntemaan eri alojen ammattilaiset ja heidän työnsä vaatimukset”, linjaa johtaja Manu Salmi Nokian Renkailta. ”Renkaiden porukka ei epäröi tarvittaessa vetää saappaita jalkaan ja marssia pellolle tai metsään – sinne, missä töitä tehdään.”

Salmi onkin iloinen siitä, että erilaisten rajoitusten jälkeen Nokian Renkaat pääsee taas tapaamaan niin vanhoja tuttuja kuin uusiakin loppukäyttäjiä, jälleenmyyjiä ja muita kumppaneita samojen tulien äärelle.

”Me emme ole koskaan myyneet pelkkiä renkaita, vaan kaupan päälle on aina tullut palvelua ja neuvoja”, Salmi muistuttaa. ”Mikään ei korvaa juttutuokiota kahvikupin äärellä, jos haluaa oppia tuntemaan asiakkaan työn vaatimuksia.”

Premium-tuotteita moneen työhön

Nokian Renkaiden osastolla no. #38 on nähtävillä laaja kattaus erikoisrenkaita useisiin eri loppukäyttöihin – maantieltä rakennustyömaille, metsiin ja pelloille.

Johtavana metsäkonerenkaiden valmistajana Nokian Renkaat tarjoaa työtä tehostavia mutta metsänpohjaa säästäviä renkaita CTL-koneisiin – teloilla tai ilman. Esimerkiksi Nokian Tyres Forest King F2 on telakäyttöön optimoitu huippuluokan rengas, joka tarjoaa erinomaista kestävyyttä ja suorituskykyä vaativimmassa metsätalouskäytössä.

Traktorinrenkaissa menestystarinaansa jatkaa Nokian Tyres Hakkapeliitta TRI, joka tarjoaa parhaan yhdistelmän ympärivuotista tehokkuutta, voittamatonta pitoa kaikenlaisissa talviolosuhteissa sekä erinomaista ohjattavuutta tiellä kuin tiellä. Renkaan monikäyttöisyys ja kattava kokovalikoima ovat taanneet sen suosion kompakteista traktoreista aina raskaimpiin työkoneisiin asti. Lisäksi Hakkapeliitta TRI on saatavana myös Nokian Tyres Intuitu -älyrenkaana, joka tuo elintärkeät rengastiedot nähtäville matkapuhelimeen.

Nokian Renkaat valmisti maailman ensimmäisen talvirenkaan kuorma-autoihin jo vuonna 1934. Siitä asti olemme sitoutuneet tekemään ammattiautoilusta turvallisempaa, mukavampaa ja taloudellisempaa. Messuosastollamme on nähtävillä laaja kattaus kuorma- ja linja-auton renkaita kaikille teille – ja jokaiseen säähän.

”Esittelemme osastollamme myös raskaiden ajoneuvojen pyöräpaketit, eli toisiaan täydentävät renkaat ja vanteet”, kertoo Manu Salmi. ”Täydellisesti yhteen pelaava pyöräkokonaisuus tuo parhaat puolet esiin niin traktorista, perävaunusta, metsäkoneesta kuin kaivuristakin. Lisäksi vastuu- ja takuuasiat ovat mutkattomia, kun kaikki pyörivä tulee saman katon alta.”

Pidä tauko – tule kuuntelemaan vartin tietoiskuja

Polttoainekustannusten ollessa korkealla on oikealla rengasvalinnalla todellakin merkitystä. FinnMETKO 2022 -osaston nuotiotulen ääressä pidettävissä vartin tietoiskuissa näet ja kuulet asiantuntijoiltamme, miten premium-renkaat ja oikein säädetty rengaspaine pienentävät polttoainekustannuksia, tehostavat työntekoa ja lisäävät turvallisuutta. Kerromme myös testauksen ja tuotekehityksen roolista uusien innovaatioiden kehitystyössä, täydellisesti yhteensopivista pyöräpaketeistamme, ja vastaamme mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Jämsässä nähdään!

Messuilla on oma tunnelmansa, joka on mukava jakaa kaikenikäisten samoista asioista kiinnostuneiden kanssa. Kuluneen vuoden aikana maailmantapahtumat ovat myös osoittaneet omavaraisuuden sekä suomalaisen teollisuuden arvon. 

”Kotimaiset renkaat tukevat kotimaista maa- ja metsätaloutta sekä kuljetusta”, muistuttaa Manu Salmi. ”Kaikki raskaan kaluston renkaamme suunnitellaan ja valmistetaan Nokialla, ja kuorma-autojen sekä bussien renkaat suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan EU:n alueella. Olemme panostaneet viime vuosina tuotekehitykseen, ja sen tuloksia on ilo esitellä. Jämsässä nähdään!”

Lisätietoja:

Olli Nuutila, Head of Marketing and Business Development, Nokian Raskaat Renkaat Oy [email protected], puh. +358 400 757 533

 

Medialle:

Nokian Renkaiden tapahtumasivu: nokiantyres.com/finnmetko 

Tapahtuman lehdistömateriaalit: nokiantyres.com/finnmetkoPR

Muut lehdistömateriaalit: www.nokiantyres.com/heavyPR