29. lokakuu 2020 09:00 kategoriassa Tuoteuutiset

Kuusi uutta kokoa – Nokian Hakkapeliitta TRI parantaa kompaktien traktorien talviominaisuuksia

Noin viisi vuotta sitten markkinoille tullut Nokian Hakkapeliitta TRI hankki alusta asti mainetta todellisena joka vuodenajan renkaana, jonka talviominaisuudet ovat ylittämättömät. Ajan mittaan tarjolla olevaa kokovalikoimaa on laajennettu vastaamaan eri urakoitsijoiden erilaisiin tarpeisiin. Viimeisin lisäys Nokian Hakkapeliitta TRI -sarjaan on kuusi uutta, erityisesti kompakteille traktoreille ja muille kompakteille koneille tarkoitettua kokoa – joihin on tarjolla myös Nokian Tyres Intuitu™ -älyrengasominaisuus.

Pohjoismaissa joka vuodenajan renkaat joutuvat todellakin kohtaamaan laajan skaalan lämpötiloja ja ajo-olosuhteita vuoden mittaan. Oli alla sitten kuuma kesäkatu tai talviliukas maantie, Nokian Hakkapeliitta TRI tarjoaa erinomaiset joka sään ominaisuudet ylittämättömillä talviominaisuuksilla. Renkaan monikäyttöisyys onkin tehnyt siitä vuodenaikojen mukaan vaihtelevia töitä tekevien urakoitsijoiden suosikin.

“Talvisuorituskyvyltään Nokian Hakkapeliitta TRI todella erottuu edukseen”, sanoo Nokian Renkaiden tuotepäällikkö Tero Saari. “Vaativinkaan talvipuhtaanapito ei tuota sille ongelmia – mutta kesäominaisuuksistakaan ei ole tingitty.”

 

Automaista ajettavuutta

Palakuvionsa ja vyörakenteensa ansiosta Nokian Hakkapeliitta TRI suoriutuu tiesiirtymistä huomiota herättävän nopeasti ja mukavasti. Se tuo tämän päivän vaihtelevaan urakointiin uudenlaista nopeutta ja sujuvuutta.

“Käyttäjät ovat kertoneet, miten melu ja värinä ovat vähentyneet tyypillisiin ripakuvioisiin renkaisiin verrattuna”, kertoo Tero Saari. “Ajaminen on nopeampaa ja mukavampaa, mikä on hyvä juttu ergonomiankin kannalta.”

 

Työtehoa tarjolla

Minkä tahansa traktorinrenkaan koetinkivi ovat päivittäisen urakointityön asettamat haasteet. Tässä Nokian Hakkapeliitta TRI pääsee näyttämään kyntensä työtehoa nostamalla ja tuomalla säästöjä.

“Ennakoitava ajettavuus oloissa kuin oloissa merkitsee parempaa tuottavuutta”, Tero Saari huomauttaa. “Matalampi vierintävastus säästää polttoainetta, ja renkaan hiljainen melutaso ja vähäinen värinä tekee maantiesiirtymistä napakoita.”

 

Kuusi uutta kokoa – saatavilla myös Intuitu™-älyrenkaina

Jo tuotannossa olevien 20 rengaskoon lisäksi Nokian Hakkapeliitta TRI -valikoimassa on nyt koot 360/70R20, 480/80R30, 340/80R24, 440/80R30, 300/80R24 ja 360/80R28. Näiden kokojen myötä ylittämättömät joka vuodenajan ominaisuudet tulevat myös kompaktien traktorien ulottuville. Lisäksi Nokian Hakkapeliitta TRI -renkaat voi tilata Suomessa Nokian Tyres Intuitu™ -älyrenkaina, jolloin käyttäjä tarvitsee vain kännykän seuratakseen yhden tai useamman traktorinsa renkaiden kuntoa ja käyttöolosuhteita.

“Kompaktien traktorienkin kyseessä ollessa renkaat usein sanelevat käyttökohteiden rajat”, Tero Saari kertoo. “Ensiluokkaiset renkaat vapauttavat niiden potentiaalin monenlaiseen työhön.”

 

Lisätietoja:

Tero Saari, tuotepäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat Oy

[email protected], puh. 010 401 7226

 

Lisätietoja ja kuvia:

Kuvat ja lehdistömateriaali: www.nokiantyres.com/hakkapeliittatriPR

Tuotesivu: www.nokianrenkaat.fi/hakkapeliittaTRI

Yrityssivusto: www.nokianrenkaat.fi/raskaat