4. toukokuu 2022 10:00 kategoriassa Tuoteuutiset

Kaikilla alustoilla voittava rengas – Nokian Tyres Ground King Intuitu-älyrengas voitti Fennia Prize Winner 2022 -palkinnon hyvästä muotoilusta

Hyvä muotoilu eli design on avainasemassa, kun teknologiaa tuodaan kaikkien ulottuville intuitiivisessa ja käytännöllisessä muodossa. Parhaassa tapauksessa tekniset saavutukset ja hyvä muotoilu kulkevat käsi kädessä, mahdollistaen uusia ja mukavampia tapoja tehdä töitä. Nokian Tyres Ground King Intuitu -älyrenkaissa yhdistyy mullistava Hybrilug™ -pintakuvioteknologia sekä langaton kytkettävyys muotoiluun, joka on toimivaa, erottuvaa ja huippuunsa hiotun esteettistä. Tämä voittoisa yhdistelmä toi renkaan suunnittelutiimille arvostetun Fennia Prize Winner -palkinnon.

Ripa- ja palakuvioisten renkaiden väliin jäävää aukkoa täyttävän Nokian Tyres Ground King -renkaan pintakuvio eroaa kaikista muista markkinoilla. Kun tähän lisää älykkään Nokian Tyres Intuitu™ -renkaiden valvontajärjestelmän, on käsissä monella tapaa ainutlaatuinen traktorinrengas.

“Minulla on ollut ilo olla alusta saakka mukana Nokian Tyres Ground King -projektissa, aina alun ideoinnista prototyyppeihin ja perusteellisiin testeihin”, kertoo Nokian Renkaiden pääsuunnittelija Caleb Claassen. ”Samaa rengasta on mahdollista käyttää kaikissa olosuhteissa ja silti saavuttaa paljon mukavampi ajotuntuma, parempi pito, hyvä itsepuhdistuvuus peltokäytössä sekä sujuva, värinätön kulku teillä.”

Intuitu yhdistää

Uuden kuvioteknologian lisäksi Nokian Tyres Ground King -renkaalla on digitaalinen ulottuvuutensa Intuitun ansiosta. Kun Intuitu-palvelualustaan on yhdistetty renkaan sisällä olevat sensorit, pysyy omistaja aina ajan tasalla renkaidensa kunnosta. Näin työskentelystä tulee turvallisempaa, tehokkaampaa ja taloudellisempaa.

Voittoisa design

Fennia Prize 22 -tuomaristo ei arvostanut vain renkaan muotoilua, vaan myös konseptin potentiaalisia tulevaisuuden kasvumahdollisuuksia. Perusteluissaan palkintoraati sanoo:

“Muotoilun hyödyntäminen on jo tuottanut lisäarvoa ja ykkösluokan laatua yrityksen tuotteisiin. Käyttäjälähtöisyys on aina ollut yrityksen lähtökohtia. Ground King Intuitu -renkaat ovat uusi lippulaivatuote, joka myös auttaa yritystä erottumaan kilpailijoista.

Tiimi

Vaikka uusi tuoteperhe onkin aina suuren joukon yhteinen ponnistus, kuuluu Nokian Tyres Ground King -renkaan ydintiimiin pääsuunnittelija Caleb Claassen, kehityspäällikkö Samuli Räisänen, tuotepäällikkö Tero Saari ja tuotepäällikkö Matthew Crocker. Nokian Renkaat onnittelee palkittuja ja kaikkia mukana olleita!

 

Lisätietoja:   

Tero Saari, Tuotepäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat Oyj 
[email protected], puh. 010 401 7226  

Markkinointi, Nokian Raskaat Renkaat    
[email protected]     

  

Lisätietoja ja kuvia:    

Valokuvat ja lehdistömateriaali: www.nokiantyres.com/groundkingpr

Tuotesivu: www.nokiantyres.com/groundking

Yrityssivusto: www.nokiantyres.com/heavy