20. syyskuu 2012 04:18 kategoriassa Yhtiöuutiset

FinnMetko oli menestys

Nokian Raskaat Renkaat sai kiitettävästi näkyvyyttä ja myönteisiä kommenteja perinteisessä FinnMetko-näyttelyssä alkusyksystä. Jämsänkoskella järjestetyille metsäkonemessuille pystytetty Raskaiden Renkaiden osasto esitteli yhtiön uusimpia rengasmalleja ja tarjosi yleisölle muun muassa makkaranpaistomahdollisuuden osaston sivuun organisoidulla nuotiopaikalla. Väkeä virtasi maineikkaan rengasvalmistajan osastolle tasaiseen tahtiin.

- Näyttely oli meille kieltämättä menestys. Tällä kertaa lähdimme liikkeelle asiakaslähtöisellä konseptilla ja halusimme että asiakkaat tulevat juttelemaan osastolle renkaiden ohella myös ihan mistä vaan päivänpolttavista kysymyksistä. Saimme erittäin paljon hyvää palautetta loppuasiakkailtamme renkaista ja osastosta sekä helposta lähestyttävyydestä. Olimme varautuneet vastaamaan myös kiperiin kysymyksiin ja näitäkin esitettiin kosolti. Tunnelma osastolla oli erittäin lämmin ja välitön. Myöskin makkaranpaistopaikkamme oli ennennäkemättömän suosion kohteena ja sitä kehuttiin vuolaasti. Aiomme myös jatkossa panostaa vahvasti loppuasiakkaidemme tyytyväisyyteen ja heidän työnsä sujuvuuteen, kertoo Nokian Raskaiden Renkaiden markkinointipäällikkö Perttu Mäkinen.
  
Kävijät saivat haluamaansa informaatiota useista eri rengasmalleista. Näkyvimmässä roolissa oli tällä kertaa uusi raskaisiin peräkärryihin suunniteltu erikoisrengas Nokian 650/55R26.5 Beyond All Steel CT TL. Tässä rengasmallissa on viillon- ja pistonkestävä kulutuspinta. Teräsvyöt tarjoavat erinomaisen suojan pistovaurioita vastaan. Renkaan laaja kontaktipinta-ala antaa puolestaan hyvän sivusuuntaisen tasapainon myös kuormaa purettaessa.
 
Jo aiemmin FinnMetkossa esitelty maailman vahvin metsäkonerengas Nokian Forest King F 710/45-26.5 24PR oli niin ikään voimakkaasti esillä näyttelyssä. Ristikudosrakenteinen rengasmalli tuo nykyaikaisiin hakkuu- ja kuormakoneisiin parasta mahdollista käyttövarmuutta ja kantavuutta. Renkaan vastaanotto markkinoilla on ollut erinomainen.