13. marraskuu 2009 11:18 kategoriassa Yhtiöuutiset

Fingerprint 2/2009: Kevyesti ympäristöä kunnioittaen

Mukavasti Euroopan ytimessä - Profiteam Holzer ja Nokian Forest Rider. Matkaa yli 9 000 kilometriä ja työnäytöksiä eri puolilla Eurooppaa. Kaupunkikohteiden nimet ovat monelle tutut myös matkaoppaista: Budapest, Bukarest, Sofia, Thessaloniki, Jönköping, Vilna.

Suomenkielisen lehden lisäksi Raskaiden Renkaiden Fingerprint-asiakaslehti julkaistaan englanniksi, saksaksi ja venäjäksi.
 
Uusimmassa lehdessä:
 
* Euroopan-kiertue 2009: Profiteam Holzer ja Nokian Forest Rider. Matkaa yli 9 000 kilometriä ja työnäytöksiä eri puolilla Eurooppaa. Kaupunkikohteiden nimet ovat monelle tutut myös matkaoppaista: Budapest, Bukarest, Sofia, Thessaloniki,Jönköping, Vilna.
 
* Tehokasta ympäristöystävällisyyttä: Nokian Raskaiden Renkaiden ympäristöystävällinen teknologia parantaa kustannustehokkuutta. Kestävän kehityksen periaatteella suunniteltu työkonerengas tarjoaa enemmän käyttötunteja ja tuntuvia ominaisuuksia – toisin sanoen lisää mukavuutta, työtehoa ja selvää säästöä.
 
* Painevahti valvoo: Punakone susimetsässä
 
* Fritz Obermaier, AGCO Fendt, Sales Director Special Applications: "Premium-luokan traktoritoimittajana arvostamme suuresti laatua ja toimivuutta myös renkaissa"