8. syyskuu 2011 11:02 kategoriassa Tuoteuutiset

Beyond All-Steel Radial –huipputeknologian eteneminen jatkuu:


Uusia erikoisrenkaita materiaalinkäsittelyyn ja maansiirtoonNokian Raskaiden Renkaiden lanseeraama ainutlaatuinen Beyond All-Steel Radial -teknologia tekee uusia aluevaltauksia. Ensimmäisestä tällä tekniikalla valmistettavasta tuotteesta, äärimmäisen kulutuskestävästä Nokian HTS Straddle -konttilukkirenkaasta, tuodaan markkinoille nyt uusi koko 480/95R25. Syksyn aikana markkinoille on tulossa myös uusi Beyond All-Steel Radial -tekniikkaa hyödyntävä maanalaisiin LHD-kaivoskuormaajiin kehitetty 18.00R25 kokoluokan erikoisrengas.

Beyond All-Steel Radial –teknologia yhdistää ainutlaatuisella tavalla perinteisten ristikudos- ja vyörenkaiden parhaat piirteet: ensiluokkaisen vakauden, kiitettävän kestävyyden ja alhaisen vierintävastuksen. Uusin tekniikka ja edistykselliset ultralujat materiaalit mahdollistavat ennennäkemättömät rakenneratkaisut. Kehittyneet ominaisuudet merkitsevät operaattorille kasvanutta tehokkuutta ja käyttövarmuutta sekä pienempiä polttoainekustannuksia. Kuljettajalle uusi tekniikka antaa lisää ajomukavuutta ja turvallisuutta.

− Uusi Beyond All-Steel Radial -teknologia merkitsee käytännössä entistä parempia rakenteita ja ominaisuuksia kuten mukavampaa ajotuntumaa heilahdusten nopean vaimenemisen ansiosta. Renkaiden erinomainen vakaus ja kestävyys, sekä alhainen vierintävastus ovat myös tällä tekniikalla saavutettavia ominaisuuksia. Beyond All-Steel Radikal –teknologiaa käytetään tulevaisuudessa aktiivisesti eri tuoteryhmissä: kontin- ja materiaalinkäsittelyssä, kaivostoiminnassa ja tunnelin rakentamisessa sekä maansiirrossa, Nokian Raskaiden Renkaiden tuotekehityspäällikkö Martti Päivinen kertoo.

Uusi Nokian HTS Straddle -konttilukkirengasEnsimmäinen vallankumouksellisella tekniikalla valmistettu tuote oli konttilukkeihin tarkoitettu erinomaisen kantavuuden ja ajovakauden tarjoama Nokian HTS Straddle. Tämä tuoteperhe laajenee nyt uudella koolla 480/95R25.

Nokian HTS Straddle antaa huippuluokan kulutuskestävyyden satamissa ja tavaraterminaaleissa toimiville konttilukeille. Erikoistuotteessa yhdistyy operaattorien kaipaama korkea kantavuus sekä kuljettajien arvostama kiitettävä ajovakaus.

Nokian HTS Straddlen aivan uudet rakenneratkaisut poikkeavat perinteisistä satamarenkaista. Monikerroksinen, ultralujasta tekstiilirakenteesta valmistettu rengasrunko varmistaa konttilukin stabiliteetin suuremmillakin nopeuksilla. Nokian HTS Straddle viihtyy tasaisella alustalla, mutta ei kavahda epätasaisia tai karkeita pintoja tarjoten erinomaisen tuntituloksen ympäri vuoden, vaihtelevissa käyttö- ja sääolosuhteissa. Testitulosten mukaan Nokian HTS Straddlen kulutuskestävyys on markkinoiden ehdotonta kärkitasoa.

Vierintävastukseltaan alhainen, polttoainetaloudeltaan pihi erikoisrengas toimii luotettavasti kohteissa, joissa vaaditaan äärimmäistä pitoa. Rengas hallitsee suvereenisti myös vaativat talvikelit, joissa tarvitaan maksimaalista pitoa.

Koot:

480/95R25 UUSI
16.00R25

Beyond All-Steel Radial vs. All-Steel -teräsvyörengasEnemmän vakautta

  • Parempi stabiliteetti ja ajomukavuus
  • Kehittyneempi heilahduksen vaimennus, koska rengas ja iskunvaimennin ovat samassa tuotteessa

Enemmän käyttötunteja

  • Alhaisempi vierintävastus merkitsee pienempää polttoaineenkulutusta, vähemmän ympäristöä kuormittavia päästöjä
  • Matalampi lämmönkehitys tarkoittaa hitaampaa kulumista vaativissa käyttöolosuhteissa

Enemmän turvallisuutta

  • Tarkempi ajokäytös tuo enemmän käyttövarmuutta
  • Vahva ja kestävä rakenne mahdollistaa paremman viillonkestävyyden

Kuvia Nokian HTS Straddle: www.nokiantyres.com/NokianHTSStraddle

Lisätiedot: www.nokianraskaatrenkaat.fi

Martti Päivinen, tuotekehityspäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat Oy
puh. 010 401 7544
martti.paivinen(at)nokiantyres.com

Marko Muhonen, myyntipäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat Oy
puh. 010 401 7968
marko.muhonen(at)nokiantyres.com