Menu

Tule tekemään töitä kanssamme!

Haluamme motivoituneita ja osaavia ammattilaisia sekä tulevaisuuden kykyjä tekemään menestystä kanssamme. Maailman kannattavimpana rengasvalmistajana etsimme ihmisiä, jotka janoavat voittoja ja selviävät haastavissakin tilanteissa.

Kekseliäs ja innostunut henkilöstömme kehittää, valmistaa ja markkinoi vaativiin olosuhteisiin suunniteltuja huippulaatuisia ja innovatiivisia renkaita, jotka tekevät ihmisten tiellä liikkumisesta turvallisempaa. Jos haluat olla yksi meistä, lue lisää ja täytä hakemus! 

Oikealla asenteella mikään ei ole mahdotonta

Meille on tärkeää, että suhtaudut työhösi antaumuksella ja olet hyvä joukkuepelaaja. Uskomme, että innostuneena, sitoutuneena ja motivoituneena henkilöstö ylittää tavoitteet ja tekee myös parhaat tulokset.

Maailmanlaajuisesti konsernissamme työskentelee yli 4 600 rautaista ammattilaista. Olemme myös yksi Pirkanmaan suurimmista työnantajista työllistäen yli 1 200 osaajaa pääkallopaikallamme Nokialla. Konsernissamme valmistetaan henkilöauton renkaiden lisäksi raskaita renkaita kuorma-autoihin, satama-, kaivos ja metsäkoneiseen sekä tarjotaan kuluttajille ensiluokkaista autonhuolto- ja rengaspalvelua Vianor-ketjun välityksellä.

Isossa konsernissa työtehtävien kirjo on valtava ja tiimeihin tarvitaankin niin kapean sektorin asiantuntijoita kuin useamman alan moniosaajia. Tietopalvelusta, hankinnasta, logistiikasta, taloudesta, myynnistä ja viennistä löytyy monenlaista mielenkiintoista tehtävää.

Tuotekehityksessä suunnitellaan ja testataan renkaisiin sopivia materiaaleja, rakenteita, pintamalleja ja kumiseoksia sekä tehdään tinkimätöntä testausta uusien testivoittajarenkaiden löytämiseksi. Tuotannossa on fyysisen työn lisäksi paljon tarkkuutta vaativia tehtäviä sekä laatu- ja tuotannonohjaustyötä, Vianorin myynti- ja asennustöitä unohtamatta.

Yhtiössämme saat mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja syventää osaamistasi, kunhan uskallat ottaa haasteita vastaan ja viedä rohkeasti asioita eteenpäin niin kyseenalaistamalla olemassa olevaa kuin tuomalla toimintaan uusia ideoita.

Hyvästä työstä palkitaan

Meillä henkilöstö saa osansa yrityksen menestyksestä. Koko konsernin henkilöstö kuuluu optiojärjestelmän piiriin ja vuosittain henkilöstölle maksetaan bonuksia tavoitteiden saavuttamisen ja yhtiön tuloksen mukaan. Henkilöstöä huomioidaan säännönmukaisesti myös tiettyjen palvelusaikojen täyttyessä.

Yrityksessämme palkitaan henkilöstöä myös kehittämistyöstä ja toteutettavissa olevista kekseliäisyysideoista. Kekseliäisyystoiminnallamme on pitkät perinteet ja sen avulla luomme henkilöstöllemme mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön ja työympäristöön sekä tuemme johtamista ja esimiestyötä. Tarkoituksena on saada henkilöstö osallistumaan aktiivisesti yhtiömme toimintaan ja oman työnsä kehittämiseen sekä samalla mahdollistaa henkilöstön ideapotentiaalin hyödyntäminen laajamittaisesti. Osallistuva henkilöstö voi paremmin, jolloin syntyy hyviä tuloksia niin yksilölle itselleen kuin myös yhtiöllemme.

Kirsikkana kakussa loistava porukka

Kiinnostavien haasteiden ja kehittymismahdollisuuksien lisäksi löydät meiltä uskomattoman hyviä työkavereita. Meillä jaetaan usko yhteiseen tekemiseen ja iloitaan niin omista kuin toistenkin onnistumisista. Kun porukassa on mukava tehdä töitä, viettää moni myös vapaa-aikaa työkavereiden kanssa vaikka kerhotoiminnan tai illanviettojen merkeissä. Vahva yrityskulttuuri luo osaltaan perustaa myös hyvälle työkaveruudelle.

Henkilöstömme sisäinen yrittäjyys, yhdessä oivaltaminen ja aktiivisuus tukevat konsernimme osaamisen kehittymistä, kannattavaa kasvua sekä strategiamme toteutumista. Yrityksessämme jokaisella on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Lue lisää hyvinvoinnista ja osaamisen kehittämismahdollisuuksista.