FacebookInstagrammenu-iconicon-playscroll-downsearchTwitterYouTube
Menu

Renkaiden kunnon selvittäminen on nyt helppoa ja nopeaa:

SnapSkan on digitaalinen palvelu, joka mittaa urasyvyyden ja lähettää tiedot suoraan mobiililaitteeseesi

Urasyvyys vaikuttaa kaikkien tienkäyttäjien turvallisuuteen, myös omaasi. Siksi Nokian Renkaat ja rengaspalvelu- ja autohuoltoketju Vianor ovat kehittäneet yhteistyössä SnapSkanin, digitaalisen palvelun, joka tietää renkaiden kunnon jopa paremmin kuin kuski. SnapSkan tekee urasyvyyden mittaamisesta nopeaa ja tehokasta käyttämällä uusinta 3D-skannausteknologiaa.

 

"25 % kuljettajista ei tiedä, missä kunnossa heidän renkaansa ovat. Nokian Renkaat päätti tehdä asialle jotain."


Katso video!

Näin se toimii

1. Aja SnapSkan-skannerin yli

Ajat SnapSkan-skannerin yli ajaessasi esimerkiksi parkkihalliin sisälle. SnapSkan mittaa renkaidesi urasyvyyden 3D-skannauksella.

2. Tilaa maksuton raportti

Saat maksuttoman raportin renkaidesi kunnosta lähetettyäsi rekisteritunnuksesi tekstiviestitse numeroon 18136 tai syöttämällä sen sivulle www.snapskan.fi. Voit myös tilata raportin jo ennen skannaustapahtumaa, näin saat raportin heti skannauksen jälkeen automaattisesti. Jos et tilaa raporttia, kaikki SnapSkanin ajoneuvostasi keräämä tieto poistetaan kahden viikon kuluessa.

3. Saat raportin renkaidesi kunnosta

Palvelu on täysin ilmainen, ja saat raportin suoraan mobiililaitteeseesi. Raportti listaa renkaidesi urasyvyydet ja kertoo, onko uusiin vaihtamiselle tarvetta. Sinulle lähetetään myös koodi, jolla saat alennusta uusista renkaista valituissa myymälöissä.

.

Miksi urasyvyydellä on väliä?

Tiesitkö, että renkaat ovat autosi aktiivisimmat suojavarusteet? Renkaat ovat auton neljä tukipilaria, joiden varaan luotat henkesi. Tutkimukset ovat osoittaneet, että noin 25 % renkaisiin liittyvistä onnettomuuksista johtuu siitä, että renkaiden urasyvyydet ovat vähimmäisrajan alapuolella.

Tarkista skannaustuloksesi

Ajamalla hyväkuntoisilla renkailla jätät enemmän pelivaraa itsellesi ja muille tiellä liikkujille. SnapSkan-kuntoskannaus mittaa renkaidesi kulutuspinnan ja ilmoittaa sinulle kun ne on syytä vaihtaa.

SnapSkan-palvelun yksityisyydensuoja

Nokian Renkaiden tarjoaman SnapSkan-palvelun kautta asiakkaille välitetään mittaustuloksia heidän käyttämiensä autojen renkaiden urasyvyyksistä. Sinua ei lähestytä markkinointitarkoituksessa, jos et erikseen ja nimenomaisesti anna siihen lupaa rekisteröitymällä tai tilaamalla tuloksia tekstiviestillä. Järjestelmään tallennetaan mittauksen yhteydessä mittaustulos, rekisterinumero, mittauksen aika ja paikka.

Tietoja autoista, matkustajista tai niiden kuvia ei tallenneta järjestelmään. Rekisterinumero on tallennettu sellaisessa muodossa, että se ei ole hyödynnettävissä esimerkiksi markkinointitarkoituksiin ennen kuin annat siihen luvan. Kun rekisteröidyt järjestelmään, annat näiden tietojen lisäksi yhteystietosi. Jos rekisteröitymisen jälkeen päätät kieltää kaikkien tietojesi käytön, kohdellaan sinua kuin uutta asiakasta uuden mittauksen yhteydessä.