SnapSkan

Läheistesi hyvinvointi on joskus milleistä kiinni

SnapSkan-kuntoskannaus on uusi tapa mitata renkaidesi urasyvyydet vaivattomasti. Skannauksen jälkeen voit tilata autosi rengasraportin rekisterinumerollasi. Ajamalla hyväkuntoisilla renkailla jätät enemmän pelivaraa itsellesi ja muille tiellä liikkujille.

Katso videot

Mikä on SnapSkan?

SnapSkan on 3D-skannausteknologian mahdollistama uudenlainen tapa mitata renkaiden urasyvyyttä ja turvallisuutta nopeasti ja tehokkaasti. Ajoneuvo ajetaan automatisoidun yliajoskannerin yli, joka lukee renkaat samalla kun kamera tunnistaa ajoneuvon rekisterinumeron perusteella. Skannauksen jälkeen ajoneuvon kuljettaja saa halutessaan henkilökohtaisen maksuttoman rengasraportin tekstiviestillä tai sähköpostilla, riippumatta siitä minkä valmistajan renkaat autoon on asennettu. Mitään erillisiä laitteita ei itse ajoneuvoon tarvitse asentaa.

Miten SnapSkan toimii?

1 Etsi skannauspiste

1.12.2016 alkaen ensimmäinen skannauspiste sijaitsee Q-Park Iso Erottajan parkkihallissa Helsingissä.

2 Aja sisään

Renkaasi skannataan automaattisesti sisäänajon yhteydessä. Skannauspiste sijaitsee ajoväylällä ennen puomia.

3 Hae skannaustulokset

a) Lähetä rekisterinumerosi maksuttomalla tekstiviestillä numeroon 18136. Saat kuntoskannauksen tuloksen vastausviestinä tai
b) Valitse tämän sivun alaosasta “Hae skannaustuloksesi” ja syötä rekisterinumerosi. 

Missä saan renkaani skannattua?

1.12.2016 alkaen ensimmäinen skannauspiste sijaitsee Q-Park Iso Erottajan parkkihallissa Helsingissä. Renkaasi skannataan automaattisesti sisäänajon yhteydessä. Lähiaikoina skannauspisteitä tulee käyttöön myös muualla Suomessa, ja jatkossa niitä löytyy myös Vianorin myyntipisteistä.

Tarkista skannaustuloksesi

Ajamalla hyväkuntoisilla renkailla jätät enemmän pelivaraa itsellesi ja muille tiellä liikkujille. SnapSkan-kuntoskannaus mittaa renkaidesi kulutuspinnan ja ilmoittaa sinulle kun ne on syytä vaihtaa.

SnapSkan-palvelun yksityisyydensuoja

Nokian Renkaiden tarjoaman SnapSkan-palvelun kautta asiakkaille välitetään mittaustuloksia heidän käyttämiensä autojen renkaiden urasyvyyksistä. Sinua ei lähestytä markkinointitarkoituksessa, jos et erikseen ja nimenomaisesti anna siihen lupaa rekisteröitymällä tai tilaamalla tuloksia tekstiviestillä. Järjestelmään tallennetaan mittauksen yhteydessä mittaustulos, rekisterinumero, mittauksen aika ja paikka.

Tietoja autoista, matkustajista tai niiden kuvia ei tallenneta järjestelmään. Rekisterinumero on tallennettu sellaisessa muodossa, että se ei ole hyödynnettävissä esimerkiksi markkinointitarkoituksiin ennen kuin annat siihen luvan. Kun rekisteröidyt järjestelmään, annat näiden tietojen lisäksi yhteystietosi. Jos rekisteröitymisen jälkeen päätät kieltää kaikkien tietojesi käytön, kohdellaan sinua kuin uutta asiakasta uuden mittauksen yhteydessä.