Uutiset

Tehokkuutta ja turvaa rakennetun ympäristön ylläpitoon – Nokian Hakkapeliitta TRI -rengasvalikoima laajenee hyötytraktoreiden suosittuihin 65-sarjan kokoihin

22.6.2021 – Tuoteuutiset

Nokian Hakkapeliitta TRI -rengas tarjoaa parhaan yhdistelmän ympärivuotista tehokkuutta, voittamatonta pitoa kaikenlaisissa talviolosuhteissa sekä erinomaista ohjattavuutta tiellä kuin tiellä. Renkaan monikäyttöisyys ja kattava kokovalikoima ovat taanneet sen suosion kompakteista traktoreista aina raskaimpiin työkoneisiin asti. Uusien 540/65R28- ja 650/65R38-rengaskokojen myötä kokovaihtoja on nyt 29.

Lue lisää

Erikoisrengas vaativiin käyttökohteisiin – Nokian Ground Kare Semi-Slick -traktorikaivinkoneen rengas on räätälöity rautatiekäyttöön

15.6.2021 – Tuoteuutiset

Traktorikaivinkoneiden renkaat joutuvat koetukselle, kun koneella ajetaan kiskoja pitkin. Renkaan ollessa osittain metallin päällä, se kuluu epätasaisesti ja sen käyttöikä lyhenee. Nokian Renkaat on kehittänyt useamman vuoden ajan erikoisrengasta rautatieolosuhteisiin. Ainutlaatuinen Nokian Ground Kare Semi-Slick -rengas ratkaisee kerralla monta ongelmaa, jotka ovat tuttuja traktorikaivinkonetta rautatiellä käyttäville.

Lue lisää

Voitto kotiin Kemianteollisuuden turvallisuuskilpailussa

13.4.2021 – Yhtiöuutiset

Nokian Raskaat Renkaat Oy voitti suurten yritysten sarjan, kun Kemianteollisuus jakoi 13.4.2021 vuosittaisen turvallisuuspalkintonsa tunnustuksena yritysten esimerkillisestä turvallisuustyöstä. Turvallisuuspalkinto jaettiin tänä vuonna viidennen kerran.

Lue lisää