#uusi
NOKIAN TYRES HAKKA BLACK 3

Premium-kesärengas tehokkaisiin henkilöautoihin ja urheilullisiin perheautoihin

Katso video

Löydä autoosi parhaiten sopivat renkaat

Viileää hallintaa

Nokian Tyres Hakka Black 3 vakuuttaa täsmällisellä ajotuntumalla, ensiluokkaisella pidolla ja alhaisella äänitasolla. Nauti varmasta pidosta jyrkissä kaarteissa, kuumalla asvaltilla ja märällä tiellä piiskaavan sateen jälkeen. Tunne ja aisti alhainen äänitaso. Märkäpito on EU-merkkinnän parhaassa A-luokassa. Hakka Black 3 on suunniteltu urheilullisiin ja suorituskykyisiin henkilöautoihin. Se sopii erinomaisesti myös sähköautoihin ja hybrideihin. 

  • Nauti tarkasta ja vakaasta hallinnasta
  • Erinomainen märkäpito keväästä syksyyn
  • Hiljaisempi joka karkeilla teillä
Nokian Tyres Hakka Black 3

NAUTI HALLINNAN TUNTEESTA

Uudet Hakka Black 3 -kesärenkaat tarjoavat vakaata hallintaa ja loogisen ohjaustuntuman, jotka näyttäytyvät ennennäkemättömänä hallinnan tunteena, nopeina ohjausliikkeinä ja ajamisen helppoutena. Dynamic Grip 3.0 -konsepti on Hakka Black 3:n innovaatioiden ytimessä. Kuviopalat ja urat ovat funktionaalista, skandinaavista muotoilua ja yhdessä uuden, huipputeknisen kumisekoituksen kanssa ne tarjoavat erinomaista pitoa ja ajotuntumaa. Turvallisuus ja ympäristöystävällisyys on huomioitu renkaan elinkaaren jokaisessa vaiheessa, sillä Hakka Black 3 säilyttää ominaisuutensa myös kuluneena.

TURVALLINEN KUMPPANI KEVÄÄSTÄ SYKSYYN

Nopeasti vaihtelevat kesäkelit ja epätasaiset tienpinnat asettavat haasteita autoilijalle. Uusi Hakka Black 3 -kesärengas taitaa kaikki pohjoisen kesän ulottuvuudet keväästä syksyyn. Uuden sukupolven Adaptive Control -kumisekoitus takaa turvallisuuden äärimmäisissä olosuhteissa ja mukautuu tarkasti lämpötilamuutoksiin. Keskialueen ripoihin muotoillut salamaurat varastoivat vettä ja kiihdyttävät sen virtausta. Innovaatio torjuu vaarallista vesiliirtoa äkillisissä sadekuuroissa. 

HILJAINEN JA MIELLYTTÄVÄ JOPA KARKEILLA TEILLÄ

Lisääntynyt ajomukavuus on Hakka -kesärengasperheen tyypillinen ominaisuus. Silent MultiZone -designin palakuviointi renkaan ulko- ja sisäolkapäällä ja keskialueella takaa miellyttävän äänitason. Se takaa äänitason, joka on huomattavasti, jopa 1 dB, alhaisempi tasaisella asfaltilla verrattuna Hakka Black 2 -renkaaseen ja myös alhaisempi kuin kilpailijoiden premium-renkailla. Äänitaso on merkkittävästi alhaisempi karkealla asfaltilla ja kuoppaisilla teillä.

Vakaa ja tarkka ajotuntuma

Dynamic Grip 3.0 -konseptissa yhdistyy urien ja palakuvioinnin tietokoneoptimoitu design sekä Adaptive Control -kumisekoitus, joka takaa ainutlaatuisen pidon vaihtelevissa sääolosuhteissa. Rengas tarjoaa erinomaisen pidon, reagoi välittömästi ohjausliikkeisiin ja mukautuu tienpinnan epätasaisuuksiin. Optimaalinen tiekontakti maksimoi ajomukavuuden ja renkaan kestävyyden. 

Hallintaa ja vakautta

Responsive Shoulder Design. Olkapääalueiden jämäkkä muotoilu takaa erinomaisen ajovakauden suurilla nopeuksilla - myös teillä, joissa on kuoppia ja uria. Kontrolloitua menoa parantaa myös vankka ulkoripa, jossa ei ole läpileikattuja uria. Jarrutettaessa tai kaarteissa renkaan kosketuspaine on suurempi olkapääalueilla kuin keskellä.

SINUN AJOMUKAVUUTTASI VARTEN

Silent MultiZone -design. Sisä- ja ulko-olkapäällä sekä keskialueella olevien kuviopalojen muoto ja toistuvuus renkaan kehällä on tarkasti optimoitu. Muotoilu poistaa häiritsevän melun, mikä tekee ajamisesta miellyttävää ja aikaisempaa hiljaisempaa varsinkin karkealla asvaltilla. Palajako varmistaa myös tasaisen kulumismuodon. 

Lisää turvallisuutta sateisiin päiviin

Salamaurat torjuvat tehokkaasti vesiliirtoa. Keskialueen ripoihin muotoillut urat varastoivat vettä ja kiihdyttävät sen virtausta renkaan ja ajoalustan välistä ohjaten sen leveisiin pääuriin.

KULUMISVAROITIN

Hakka Black 3:n ominaisuuksiin kuuluu kulumisvaroitin (DSI), joka kertoo autoilijalla, milloin renkaat tulisi vaihtaa. Kulumisvaroitin näyttää jäljellä olevan kulutuspinnan millimetreinä. Numerot häviävät yksi kerrallaan renkaan kuluessa. Vesiliirtovaroitin kertoo kasvaneesta vesiliirtoriskistä. Pisarasymboli häviää neljän millimetrin jälkeen.