FacebookInstagramLinkedInPinicon-playscroll-downsearchTwitterWhatsappYouTube
Menu
Menu

Pumppulamellit


Renkaan sivureunoilla olevien kuviopalojen taskumaiset pumppulamellit varmistavat pitävän kosketuksen ajoalustaan. Lamellit ovat renkaan pintakuviossa olevia leikkauksia.

Nokian Renkaat patentoi jo aiemman rengasmallin kehittämisen yhteydessä erityiset pumppulamellit renkaan olkapääalueen kuviopaloihin. Uutuusrenkaaseen näiden pumppulamellien toimintaa tehostettiin entisestään kasvattamalla niiden tilavuutta. Taskumaiset pumppulamellit poistavat tai oikeastaan nimensä mukaisesti pumppaavat, vettä tienpinnasta ja varmistavat, että rengas saa pitävän kosketuksen ajoalustaan.

Pumppulamellit yhdessä zigzag-lamellien kanssa tehostavat entisestään renkaan märkä- ja jääpitoa. Aggressiivisen pintakuvion aikaisempaa tiheämpi ja teräväsärmäisempi zig zag -lamellointi lisää liukkailla pääkallokeleillä ja syvässä lumessa vaadittavaa pitoa. Yksittäiset leveämmät lamellit tuovat enemmän pitopintaa karkealle jäälle ja lumelle. Voimakasurainen pinta ja olka-alueen avonaiset palavälit puhdistuvat erinomaisesti lumesta ja sohjosta.

Palaa edelliselle sivulle