Menu
Menu

Nokian Cryo Crystal -konsepti

Nastattoman uutuusrenkaan salaisuus on sen kumisekoituksessa, johon on lisätty mikroskooppisen pieniä ja monisärmäisiä, kristallia muistuttavia timantinkovia kiteitä. Kiteet toimivat ikään kuin sisäänrakennettuina nastoina, kun ne tarrautuvat ajoalustaan tuoden terävää ja kovaa pitosärmää.

Nokian Cryo Crystal -konsepti tehostaa renkaan optimaalista sivuttais- ja pitkittäispitoa. Uutuuden loistava talvipito tuntuu erityisesti liukkaalla jäällä, missä rengas pysähtyy 80 km/h maantienopeudesta useita metrejä aikaisemmin kuin mainion jääpidon omannut edeltäjämalli.

Pintakumisekoituksen tehokkaat pito-ominaisuudet säilyvät erinomaisesti, vaikka renkaan uransyvyys lähestyy talviturvallisuuden kannalta olennaista neljän millimetrin minimirajaa. Kun rengas kuluu, kumiseokseen tasaisesti jaotellut ympäristöystävälliset kiteet tulevat esiin tuomaan kaivattua pitoreserviä. Uutuusrengas on osoitus, että on mahdollista säilyttää sekä tarkka ajotuntuma että kiitettävä pito myös renkaan ikääntyessä.

Ainutlaatuinen Cryo Crystal Concept muodostaa täydellisen kokonaisuuden yhdessä nastattomiin talvirenkaisiin kehitetyn kulutuspintasekoituksen kanssa. Uusi cryosilaani-pohjainen talvisilicasekoitus toimii turvallisesti laajalla lämpötila-alueella niin märästä tiestä aina vaaralliseen mustaan jäähän. Sekoituksella renkaaseen saadaan poikkeuksellisen hyvää jää- lumi- ja märkäpitoa sekä erinomaista kulumiskestoa.

Palaa edelliselle sivulle