Menu
Menu

Kuviopalojen lisäys

Nastarenkaan ihanteellinen pintamalli on symmetrinen ja direktionaalinen eli pyörimissuunnaltaan määrätty, koska se tukee nastojen leveää jaottelua, joka puolestaan optimoi renkaaseen loistavan pidon ja hiljaisemman ajoäänen. Renkaan kuviopalojen määrää kasvatettiin huomattavasti verrattuna edeltäjärengasmalliin. Tämä merkittävä keksintö tuo ensiluokkaista talvipitoa, kulumiskestävyyttä ja alentaa samalla renkaan melutasoa.

Kuviopalojen suurempi määrä kasvattaa pitoa parantavaa uritusta eli jäähän ja lumeen tarraavia pitosärmiä renkaan koskettaessa ajoalustaa. Suuri joukko kuviopaloja takaa samalla nastojen tarkemman ja laajemman sijoittelun renkaan pinnassa.

Kooltaan pienemmät kuviopalat myös vähentävät renkaan lämmönkehitystä, joten renkaassa on erinomainen kulumiskestävyys, mikä tuo autoilijalle enemmän ajokilometrejä. Keksintö vahvistaa osaltaan myös renkaan polttoainepihiyttä alentamalla renkaan vierintävastusta.

Keskialueen kuviopalat on yhdistetty toisiinsa voimakkaasti sidotuksi kokonaisuudeksi, joka jäykistää rengasta ja tasapainottaa ajotuntumaa. Voimakasurainen pinta ja reuna-alueen avonaiset palavälit puhdistuvat erinomaisesti lumesta ja sohjosta.

Palaa edelliselle sivulle