Menu
Menu

Hakka Green Silica -kumisekoitus

Huipputeknologiaa edustava Hakka Green Silica –kulutuspintasekoitus yhdistää renkaaseen tasapainoisesti luotettavat turvallisuusominaisuudet ja vihreät arvot.

Täyssilicasekoitukseen on lisätty suomalaista mäntyöljyä. Mäntyöljy tuntuu lisääntyneenä turvallisuutena märällä kelillä ajaessa. Ääriolojen kiitettävä märkäpito toimii ehdottoman luotettavasti kaikissa pohjoisen kesärengaskauden lämpötiloissa keskikesän helteistä loppusyksyn viileneviin keleihin.

Mäntyöljy alentaa tehokkaasti kumisekoituksen lämpötilaa vähentämällä molekyylien välisestä liikkeestä aiheutuvaa kitkaa, mikä tehostaa renkaan kepeää rullausta. Matala vierintävastus tuo taloudellisuutta pienentyneenä polttoaineenkulutuksena ja tuottaa samalla vähemmän pakokaasupäästöjä.

Renkaan vihreyttä täydentää sen esimerkillinen ajotulos. Kumisekoituksen mäntyöljy parantaa myös kulutuskestävyyttä pohjoisen vaativilla ja vaihtelevilla teillä.

Kovaankin menoon tottunut autoilija voi luottaa siihen, että kestävän renkaan turvallisuus-, mukavuus- ja ympäristöystävällisyysominaisuudet palvelevat myös renkaan vanhentuessa ja kuluessa. Jämäkkä ja vahva rakenne kestää muuttumattomana myös heikompien tieolojen mekaanisen rasituksen.

Palaa edelliselle sivulle