Menu
Menu

Hakkapeliitta Cryosilaani Gen 2 – kulutuspintasekoitus

Renkaan pohjoisiin oloihin räätälöityä uudentyyppisestä kulutuspinnan kumisekoitusta kutsutaan Hakkapeliitta Cryosilaani Gen 2 –talvisekoitukseksi. Ajoalustaa koskettava pintamateriaali säilyy kaikissa oloissa joustavana ja kuviopalojen lamellit toimivat aktiivisesti pitotason tai lämpötilan vaihteluista piittaamatta. Renkaalla saavutettava talvipito on loistava sekä lähellä nolla-asteen lämpötilaa että kovassa pakkasessa. Pääosassa kulutuspintasekoituksessa ovat silica, rypsiöljy ja luonnonkumi.

Luonnonkumin suuremmalla määrällä on ratkaiseva vaikutus renkaan loistavaan talvipitoon pohjoisen oikullisissa ja äärimmäisissä talvikeleissä. Luonnonkumi toimii vakaasti laajalla lämpötila-alueella, erityisen hyvin juuri lähellä nolla-asteen lämpötilaa ja kovassa pakkasessa.

Rypsiöljy virittää silican ja luonnonkumin toimimaan yhteen parantaen kulutuspintasekoituksen repimislujuutta. Repimislujuus tekee renkaasta hyvin kulutusta kestävän sekä saa sen vastustamaan tehokkaasti iskuja ja pistoja. Samalla rengas myötäilee herkästi ajoalustaansa ja pitää sitkeästi muotonsa.

Hyvin kulutusta kestävän kumisekoituksen silaani (Cryosilan) yhdistettynä uuden sukupolven talvisilicaan mahdollistaa renkaaseen myös erinomaisen hyvän märkäpidon.

Kulutuspinnan kumisekoituksen suuren silicapitoisuuden ja kulutuspinnan mallin ansiosta renkaan vierintävastus on jopa useita prosentteja alhaisempi kuin erittäin kevyesti rullanneen edeltäjämallin vierintävastus. Markkinoiden alhaisin vierintävastus tarkoittaa, että polttoaineenkulutus ja haitalliset päästöt vähenevät entisestään, mikä korostaa huippurenkaan vihreää luonnetta.

Palaa edelliselle sivulle