Hakka-tyytyväisyystakuu kesärenkaille

Jos et ole tyytyväinen Nokian Hakka –kesärenkaisiisi, olet oikeutettu palauttamaan renkaat ja vaihtamaan ne. Lupaus koskee renkaita, jotka on ostettu ja asennettu Nokian Hakka -tyytyväisyyslupaukseen sitoutuneen Nokian Renkaiden jälleenmyyjän luona.

Miten Hakka-tyytyväisyyslupaus toimii?

1 Palauta renkaat

Palauta renkaat 14 päivän kuluessa ostopäivästä siihen liikkeeseen, josta ne on ostettu. Ota alkuperäinen kuitti mukaan ostoksen todentamiseksi. DSI-kulumisvaroittimen (Driving Safety Indicator) numero 8 on oltava täysin näkyvissä kaikissa renkaissa.

2 Valitse toinen rengassarja

Uusien renkaiden vaihto ja asennus ovat sinulle maksuttomat. Jos vaihdat alkuperäistä kalliimpaan tai edullisempaan rengassarjaan, hintaero tasataan lisämaksulla tai hyvityksellä.

Kokeile itse.

Valitse sinulle parhaiten sopivat Nokian Hakka -kesärenkaat

Hakka–tyytyväisyyslupauksen ehdot ja rajoitukset

1 Hakka-tyytyväisyyslupaus

Mikäli asiakas ei ole tyytyväinen Nokian Hakka -kesärenkaisiinsa, ne voi palauttaa ja vaihtaa toisiin 14 päivän kuluessa ostopäivästä siinä liikkeessä, josta ne on ostettu. Samalla tulee esittää alkuperäinen ostokuitti.

DSI-kulumisvaroittimen (Driving Safety Indicator) numero 8 on oltava täysin näkyvissä kaikissa palautettavissa renkaissa.

Uusien renkaiden vaihto ja asennus ovat asiakkaalle maksuttomat.

Jos asiakas vaihtaa alkuperäistä kalliimpaan tai edullisempaan rengassarjaan, hintaero tasataan lisämaksulla tai hyvityksellä. 

Etu edellyttää, että renkaat on ostettu ja asennettu Hakka-tyytyväisyyslupaukseen sitoutuneella jälleenmyyjällä.

Tyytyväisyyslupaus on kertaluonteinen ja ajoneuvokohtainen.

Hakka-tyytyväisyyslupaus ovat voimassa seuraaville 1.3.2016-28.2.2017 välisenä aikana Suomesta, Ruotsista ja Norjasta ostetuille kesärenkaille: Nokian Hakka Green, Nokian Hakka Green 2, Nokian Hakka Blue, Nokian Hakka Black, Nokian Hakka Blue SUV, Nokian Hakka Black SUV ja Nokian Hakka C2.

2 Muut yleiset ehdot

Näillä ehdoilla ei rajoiteta pakottavan lainsäädännön asiakkaalle antamia oikeuksia.

Nokian Renkailla on oikeus käyttää alihankkijoita palvelujen toimittamisessa, ja luovuttaa heille asiakkaasta, ajoneuvosta ja renkaista sellaiset tiedot, jotka voivat olla tarpeen palvelujen suorittamiseksi.

Asiakkaalla on oikeus kieltää Nokian Renkaita käyttämästä häntä koskevia henkilötietoja suoramarkkinointiin sekä markkinointi- ja mielipidetutkimuksiin.

Nokian Renkailla on oikeus tallentaa palveluiden asiakaspalvelupuhelut sekä muu viestintä mahdollisesti syntyneiden sopimuksien todentamiseksi, palvelun laadun tarkkailemista ja kehittämistä varten sekä asiakaspalvelun kehittämiseksi.

Palveluihin sovelletaan joko Suomen, Ruotsin tai Norjan lakia riippuen siitä, mistä näistä maista rengassarja on ostettu.

Palvelujen asiakasrekistereiden tietoja käsitellään mm. asiakassuhteen hoitamisessa ja markkinoinnissa. Palvelujen rekisteri- ja tietosuojaselosteet ovat nähtävillä täällä.

Asiakas vastaa kirjattujen tietojen oikeellisuudesta. Asiakkaan on ilmoitettava viipymättä Nokian Renkaille tietojensa muutoksista.