Kommentoi ja OSALLISTU ARVONTAAN!

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla Nokian Renkaat Suomi -Facebook-tilillä julkaistua roadtrip-kisapostausta. Palkintona kaikkien kommentoijien kesken arvotaan kaksi sarjaa Nokian Hakka -kesärenkaita.

Kommentoi ja osallistu arvontaan

Arvonnan säännöt

 

Facebookin roadtrip-rengasarvonnan säännöt ja ehdot

Järjestäjä:

Nokian Renkaat Oyj
Pirkkalaistie 7
PL 20
37101 NOKIA
+358104017000
info@nokiantyres.com

Puheluhinnat +358 10 401 –alkuisiin yritysnumeroihimme: Matkapuhelimesta 0,0835€/puh + 0,1717€/min (alv. 24%) Lankapuhelimesta 0,0835€/puh + 0,060€/min (alv. 24%) 

Palkinto:

Arvomme 2 sarjaa (4 rengasta/sarja) Nokian Hakka -kesärenkaita (henkilöautonrenkaat tai SUV-renkaat). 

Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Palkinnosta voi kieltäytyä. Renkaat voi hakea ainoastaan Vianor-ketjun liikkeistä.

Arpajaisverovelvollinen on arpajaisten toimeenpanija Nokian Renkaat Oyj.

Ketkä voivat osallistua:

Osallistu kisaan kommentoimalla Nokian Renkaat Suomi -Facebook-sivulla julkaistua roadtrip-kisapostausta. Tällä tavalla arvontaan voivat osallistua kaikki henkilöt, paitsi Nokian Renkaat Oyj –konsernin työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.

Arvontaan osallistumisaika ja -tapa:

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla Nokian Renkaat Suomi -Facebook-sivun roadtrip-kisapostausta 31.3.-17.4.2017 välisenä aikana.

Arvontapäivä ja voitosta ilmoittaminen:

Arvonta suoritetaan 18.4.2017. Voittajille ilmoitetaan voitosta Facebookin kautta yksityisviestillä.  

Palkinto on otettava vastaan kahden (2) viikon kuluessa ilmoituksesta. Voittajat julkaistaan myös Nokian Renkaiden verkkopalvelussa.

Henkilötietojen käsittely:

Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain säännösten ja rekisterinpitäjän tietosuojaselosteen mukaisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen

Arvonnan järjestäjä voi käyttää arvontaan osallistujan antamia yhteystietoja viestiäkseen hänelle arvontaan liittyvistä asioista.

Säännöt ja niiden muuttuminen:

Arvontaan osallistujia sitovat arvonnan viralliset säännöt ja järjestäjän päätökset. Järjestäjä pidättää itsellään oikeudet sääntömuutoksiin. Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema eikä sitä järjestetä yhteistyössä sen kanssa. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan osoitteessa www.nokianrenkaat.fi.