Voita Hakka-kesärenkaat

Voita Hakka-kesärenkaat

Tilaamalla uutiskirjeemme 18.-21.7.2024 osallistut arvontaan. Arvomme 31.7.2024 4 kpl Nokian Tyres Hakka -kesärenkaita. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintorenkaat toimitetaan valitsemaasi Vianoriin Suomessa.

Arvonnan säännöt

Järjestäjä:

Nokian Renkaat Oyj
Pirkkalaistie 7
PL 20
37101 NOKIA
+358104017000
[email protected]

Puheluhinnat +358 10 401 –alkuisiin yritysnumeroihimme: Matkapuhelimesta 0,0835€/puh + 0,1717€/min (alv. 24%) Lankapuhelimesta 0,0835€/puh + 0,060€/min (alv. 24%) 

Palkinto: 

Arvomme 1 sarjan (4 rengasta/sarja) Nokian Tyres Hakka -kesärenkaita. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Palkinnosta voi kieltäytyä. Renkaat voi noutaa ainoastaan Vianor-ketjun liikkeistä Suomessa. Arpajaisverovelvollinen on arpajaisten toimeenpanija Nokian Renkaat Oyj. 

Ketkä voivat osallistua: 

Osallistu kisaan vastaamalla Nokian Renkaiden nettisivulla julkaistuun kilpailuun. Tällä tavalla arvontaan voivat osallistua kaikki henkilöt, paitsi Nokian Renkaat Oyj –konsernin työntekijät ja heidän perheenjäsenensä. 

Arvontaan osallistumisaika ja -tapa: 

Osallistut arvontaan tilaamalla uutiskirjeemme ja voit voittaa uudet kesärenkaat. Ota osaa arvontaan 18.-21.7.2024. 

Arvontapäivä ja voitosta ilmoittaminen: 

Arvonta suoritetaan 31.7.2024 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse.  Palkinto on otettava vastaan kahden (2) viikon kuluessa ilmoituksesta.  

Henkilötietojen käsittely: 

Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain säännösten ja rekisterinpitäjän tietosuojaselosteen mukaisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen 
Arvonnan järjestäjä voi käyttää arvontaan osallistujan antamia yhteystietoja viestiäkseen hänelle arvontaan liittyvistä asioista. 

Säännöt ja niiden muuttuminen: 

Arvontaan osallistujia sitovat arvonnan viralliset säännöt ja järjestäjän päätökset. Järjestäjä pidättää itsellään oikeudet sääntömuutoksiin. Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema eikä sitä järjestetä yhteistyössä sen kanssa. Kisaa koskevista mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan osoitteessa: https://www.nokianrenkaat.fi/campaigns/voita-hakka-kesarenkaat/