F1-maailmanmestari Mika Häkkinen testasi Nokian Hakka Black 2 -renkaat

F1-maailmanmestari Mika Häkkinen testasi Nokian Hakka Black 2 -renkaat

Nokian Hakka Black 2 -kesärengas on kehitetty rullaamaan turvallisesti niin kaupungin kaduilla kuin kovavauhtisissa ääritilanteissa. Uutuusrenkaan omaisuudet on hionut huippuunsa paitsi Nokian Renkaiden tuotekehitystiimi myös erityinen vauhdin ammattilainen: kaksinkertainen F1-maailmanmestari Mika Häkkinen. Häkkinen testasi rengasta muun muassa Papenburgin high speed –radalla Saksassa.

Tutustu uutuusrenkaaseen

Nokian Renkailla on ollut ilo tehdä yhteistyötä Häkkisen kanssa jo useamman vuoden ajan. Mika Häkkinen on suomalainen ikoni, joka tunnistetaan hyvin myös kotimaansa ulkopuolella.

Nokian Hakka Black 2 -renkaan kehitystyö oli asiantuntevissa käsissä. Häkkinen tunnustaa arvostavansa uudessa nopeaan ajoon täsmätyssä renkaassa sekä pitoa että kestävyyttä. Myös yllätyksetön, johdonmukainen ja vakaa käytös varsinkin ääritilanteissa saavat häneltä plussaa.

"Kokemukseni renkaasta on hyvin positiivinen. Minulle on tärkeää, että rengas tottelee kuskia. Ajamani rengas oli vakaa nopeassakin vauhdissa ja todella vastasi ohjaukseen."
Mika Häkkinen, F1-maailmanmestari

- Kokemukseni renkaasta on hyvin positiivinen. Minulle on tärkeää, että rengas tottelee kuskia. Ajamani rengas oli vakaa nopeassakin vauhdissa ja todella vastasi ohjaukseen, Mika kertoo testiajostaan.

Testiradan käsittelykokeissa entinen F1-kuski uhmasi pitorajoja jopa 250 kilometrin tuntinopeudella. Uutuusrengas sai siis todellisen tulikasteen.

F1-maailmanmestari Mika Häkkinen testiajoi Nokian Hakka Black 2 -renkaat

- Nuorempana kiinnitin ensimmäisenä huomiota renkaan ulkonäköön. Nyt tiedän, että tärkeintä on laatu, ja se, että rengas on turvallinen, kestävä ja säilyttää ominaisuutensa koko elinkaarensa ajan, Häkkinen summaa.

- Olen formulaurani aikana työskennellyt monien rengasvalmistajien kanssa. Nokian Renkaiden vahvuus on tiimityö. Koska Nokian Renkaiden tuotteet kehitetään haastaviin olosuhteisiin, otetaan jokaisessa kehitysvaiheessa keskiöön turvallisuus. Koko yhtiöllä on hieno henki ja tavoite olla maailman parhaita siinä, mitä tekevät. Se erottaa Nokian Renkaat muista rengasvalmistajista.

Lisää aiheesta 

Palaa edelliselle sivulle