uusi Nokian Hakkapeliitta® 10

Valitse seuraavan sukupolven turvallisuutta

Edistyksellisin ja vastuullisin nastarenkaamme - uusi Nokian Hakkapeliitta 10

Nokian Hakkapeliitta 10 on tehty turvaamaan sinua ja ympärilläsi olevia ihmisiä. Uusin nastarenkaamme on innovatiivinen yhdistelmä ylivertaista talvipitoa, ajomukavuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Nokian Hakkapeliitta 10 tuo seuraavan sukupolven turvallisuutta tilanteisiin, joissa sitä eniten tarvitaan.

Valitse oma Nokian Hakkapeliitta® 10 -renkaasi

miksi Nokian Hakkapeliitta 10 on täysi 10?

Patentoitu tuplanastateknologia

Nokian Hakkapeliitta 10 tarjoaa seuraavan sukupolven turvallisuutta kaikissa tilanteissa. Ainutlaatuinen nastoitusratkaisu varmistaa erinomaisen pidon jopa haastavimmassa talvisäässä ja yllättävissä tilanteissa. Nastat renkaan keskiosassa parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa. Uudet, renkaan olkapääalueille sijoitetut tähdenmuotoiset nastat maksimoivat pidon mutkissa ja kaistanvaihdoissa.

Ylivertaista turvallisuutta jäällä ja lumella

Nokian Hakkapeliitta 10 tekee jäisistä ja lumisista talvimatkoista turvallisia. Suurempi nastojen määrä, patentoitu nastoitusratkaisu, innovatiivinen kumiseos ja räätälöity pintakuvio tekevät jarruttamisesta, kääntymisestä ja kaistanvaihdosta helppoa lumisilla ja jäisillä teillä.

Erinomaista turvaa loskassa

Testaamme renkaamme sohjossa, jotta ne kuljettavat sinut varmasti kotiin myös märempinä päivinä. Nokian Hakkapeliitta 10 on suunniteltu säilyttämään vakautensa ja turvallisuutensa loskassa sekä pitämään sinut tiellä ilman loskaliirron vaaraa.

Ajomukavuutta myös lauhempina talvipäivinä

Pohjoisen talvi kestää kuukausia, ja siihen mahtuu laaja kirjo eri lämpötiloja jäätävistä pakkasista nollan päälle kipuaviin lämpötiloihin. Nokian Hakkapeliitta 10 tuo turvallisuutta ja ajomukavuutta jokaisen talvipäivän ajoihin, myös leudompina päivinä.

Hiljaista ja nautinnollista ajoa

Nokian Hakkapeliitta 10 -renkaan miellyttävän pehmeä ja tasainen ääni tekee matkoista nautinnollisen hiljaisia. Nastojen optimaalinen sijoittelu minimoi häiritsevät ääniaallot ja poistaa erottuvimmat taajuuspiikit lisäten ajomukavuutta.

Lisää kestävyyttä ja ajokilometrejä

Saat turvaa kilometri toisensa jälkeen Nokian Hakkapeliitta 10 -renkaan pitkän käyttöiän ansiosta. Parempi kulumiskestävyys ja nastojen kiinni pysyminen takaavat huolettomat ajokilometrit moneksi vuodeksi.

Alhainen polttoaineenkulutus

Nokian Hakkapeliitta 10 rullaa kevyesti alhaisella vierintävastuksella. Säästät siis polttoainekuluissa tai saat sähköautollesi pidemmän toimintasäteen.

Vihreää ajoa pienemmillä päästöillä 

Nokian Hakkapeliitta 10 on ympäristöystävällinen valinta. Renkaan alhainen vierintävastus tarkoittaa vähemmän ajamisesta aiheutuvia päästöjä. Myös nastoissa käytetty kierrätetty metalli tekee renkaasta vastuullisen valinnan, samoin innovatiiviset raaka-aineet, kuten mäntyhartsi ja rypsiöljy, joita on yli 30 prosenttia pintakumiseoksen materiaaleista.

SUV-malli aramid-vahvistetuilla sivupinnoilla

Uusi Nokian Hakkapeliitta 10 on räätälöity vastaamaan tehokkaiden ja korkeiden Katumaastureiden vaatimuksiin. Nokian Hakkapeliitta 10 SUV:ssa on samat turvallisuusominaisuudet ja teknologiset ratkaisut kuin henkilöautoihin tarkoitetussa mallissa. Aramid-vahvistetut sivupinnat lisäävät entisestään Nokian Hakkapeliitta 10 SUV -renkaan kestävyyttä ja vakautta.

Erityisesti sähköautoihin räätälöity malli

Nokian Hakkapeliitta 10 EV on Nokian Hakkapeliitta -perheen erityinen uutuus. Se on suunniteltu ja kehitetty hyödyntäen ympäristöystävällistä teknologiaa. Rengas tarjoaa maksimaalista mukavuutta ja ensiluokkaista turvallisuutta sähköautoihin ja hybrideihin. Nokian Hakkapeliitta 10 EV -renkaan SilentDrive™-teknologia vie ajomukavuuden uudelle tasolle mahdollistamalla poikkeuksellisen hiljaisen rengasäänen.

Nokian
Hakkapeliitta® 10

henkilöautoihin

Ensiluokkaista turvallisuutta
Päivittäistä mukavuutta
Taloudellista ajoa

lue lisää

Nokian Hakkapeliitta 10

Nokian
Hakkapeliitta® 10 SUV

katumaastureihin

Turvallisuutta kaikissa tilanteissa
Vakautta ja mukavuutta
Ensiluokkaista kestävyyttä

lue lisää

Nokian Hakkapeliitta 10 SUV

Nokian
Hakkapeliitta® 10 EV

Sähköautoihin ja hybrideihin

Ylivoimaista turvallisuutta
Nautinnollista hiljaisuutta
Vihreää ajoa

lue lisää

Nokian Hakkapeliitta 10 EV

Löydä lähin Nokian Renkaiden jälleenmyjä helposti haullamme 

Etsi jälleenmyyjä

Seuraavan sukupolven patentoitua tuplanastapitoa

Nokian Hakkapeliitta 10 ja sen nykyaikainen tuplanastateknologia tarjoavat seuraavan sukupolven turvallisuutta kaikissa tilanteissa. Kaikki renkaan nastat on sijoiteltu ja aseteltu renkaaseen käyttäen nykyaikaista nastoitusteknologiaa. Uusia tähden muotoisia nastoja on kierretty olkapääalueilla 180 astetta, jotta ne osuisivat tien pintaan optimaalisessa kulmassa. Oli sää mikä hyvänsä, sinä voit jatkaa ajamista.

NOKIAN HAKKAPELIITTA 10 - TURVAA SINULLE JA YMPÄRILLÄSI OLEVILLE

Uusin nastarenkaamme on innovatiivinen yhdistelmä ylivertaista talvipitoa, ajomukavuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Tekniikan Maailma- ja Moottori-lehtien tuoreiden talvirengasvertailujen voittaja Nokian Hakkapeliitta 10 tuo seuraavan sukupolven turvallisuutta tilanteisiin, joissa sitä eniten tarvitaan.

Arktinen seikkailu Nokian Hakkapeliitta 10 EV -renkailla 

Valokuvaajat Jack Harding ja Niklas Söderlund haastoivat itsensä ajamalla kauas pohjoiseen Nokian Hakkapeliitta 10 EV -renkaat autossaan. Tuloksena oli henkeäsalpaava matka maailman vaativimpien talviolosuhteiden halki, dokumentoituna ainutlaatuisiin kuviin ja kauniisiin videoihin.

Olemme kanssasi matkalla kohti turvallisempaa maailmaa 

Tavoitteenamme on ollut tehdä maailmasta turvallisempi siitä asti kun keksimme maailman ensimmäisen talvirenkaan vuonna 1934. Turvallisuus on meille enemmän kuin päivittäiset ajomatkat. Uskomme, että voimme teoillamme vaikuttaa maapallon ja kaiken sillä elävän hyvinvointiin.

Tule kanssamme matkalle kohti turvallisempaa maailmaa.

Nokian Hakkapeliitta® - syntynyt talveen 

Arktisissa oloissa syntyneet Nokian Hakkapeliitta -renkaat on kehitetty takaamaan ensiluokkainen turvallisuus arvaamattomissa talviolosuhteissa ja tarjoamaan sinulle mielenrauhaa talven jokaisena päivänä. Laaja valikoima takaa, että löydät juuri omaan ajoneuvoosi ja ajotyyliisii sopivan renkaan.   

Hakka-turva® on lupauksemme sinulle

Huonon tuurin sattuessa Hakka-turva pelastaa matkasi. Hakka-turva auttaa sinua nopeasti ja veloituksetta rengasrikon sattuessa.

Tilaa uutiskirjeemme

Mitä kannattaa huomioida renkaiden valinnassa? Miksi ja miten renkaita huolletaan? Tilaa uutiskirjeemme, ja kasvata tietämystäsi rengasasioissa!