FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterShapeYouTube

Nokian Hakka SUV -kesärenkaat

Elämäsi matkalla – Mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa.

Ajoneuvon tyyppi

Rengas

Hakka Black 2 SUV

#hakka-turva #tyytyväisyyslupaus #sähköautot

Isompiin katumaastureihin suunnattu kesärengas, jonka jämäkkä rakenne ja Aramid-vahvennetut sivupinnat tuovat kestävyyttä torjumalla matkantekoa kampittavat iskut ja viillot.

Tutustu renkaaseen

Hakka Blue 2 SUV

#hakka-turva #tyytyväisyyslupaus

Turvallinen valinta katumaastureihin ja crossover -malleihin. Erinomainen märkäpito ja lujatekoinen rakenne erikoisvahvalla Aramid -sivupinnalla varmistavat, että rengas toimii säällä kuin säällä ja kestää matkanteossa sattuvia iskuja ja viiltoja.

Tutustu renkaaseen

Rockproof

Vankkarakenteinen rengas tarjoaa äärimmäistä kestävyyttä ammattiajoon sekä off-road harrastajille. Haastavaan maastoajoon räätälöity kaivossekoitus kestää odottamattomatkin iskut.

Tutustu renkaaseen

Rotiiva AT

Toimii oivallisesti asvaltilla, mutta etenee kevyesti myös helpoissa maasto-olosuhteissa tarjoten kiitettävää kestävyyttä raskaampiinkin autoihin.

Tutustu renkaaseen

Rotiiva AT Plus

Toimii sekä asvaltilla että helpoissa maasto-olosuhteissa tuoden kestäviä ajokilometrejä ja ajovakautta. Monipuolinen rengas on suunnattu erityisesti raskaaseen käyttöön kevytkuorma-autoihin ja pick-up -tyyppisiin autoihin.

Tutustu renkaaseen

Rotiiva HT

Monipuolinen erikoisrengas liikkuu luotettavasti sekä asvaltti- että sorateillä. Ajotuntumaltaan poikkeuksellisen mukava rengas kestää hyvin kulutusta ja viiltoja, ja sen ainutlaatuinen kumiseos varmistaa oivallisen kilometrituloksen.

Tutustu renkaaseen